Ποδηλατοδρόμιο σχεδιάζει η δημοτική αρχή Βόλου, κοντά στο Πανθεσσαλικό
26 Μαρ 2019
“Χρήσιμες κατασκευές που αφέθηκαν στην τύχη τους”
26 Μαρ 2019

Αντιδράσεις αντιπολίτευσης για παραχώρηση πλατείας Πανεπιστημίου στην ΕΠΣΘ

Μοιράσου το άρθρο:

Σοβαρές επιφυλάξεις εκφράστηκαν από τους συμβούλους των μειοψηφιών, για παραχώρηση χώρου στην Πλ. Πανεπιστημίου στην ΕΠΣΘ και εκδήλωση της ΕΠΟ για το γυναικείο ποδόσφαιρο, κυρίως από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Γαργάλα ο οποίος επισήμανε ότι η ΕΠΟ καταστρέφει το ποδόσφαιρο.

Το θέμα ήλθε προς συζήτηση και έγκριση  στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον δημοτικό σύμβουλο Αρ. Δουλόπουλο να θέτει ερώτημα για πιθανή καταστροφή του πρασίνου και τον Κ. Γαργάλα να εκφράζει κάθετα τη διαφωνία του λέγοντας ότι «με δεδομένη την αναξιοπιστία της ΕΠΟ, δεν συμφωνώ σε μια εκδήλωση εταιρείας που καταστρέφει το ποδόσφαιρο». Ο πρόεδρος της επιτροπής παιδείας κι αθλητισμού Απ. Γαλάτης, τόνισε ότι ο χώρος θα χρησιμεύσει για να γίνουν κάποιες παρουσιάσεις κι ασκήσεις τεχνικές. Όπως είπε «Κάποιες μικρές γενικές κινήσεις θα γίνουν. Είναι φολκλόρ ωραίο πράγμα για τον κόσμο».
Ο ανεξάρτητος σύμβουλος Κ. Γαργάλας έκανε λόγο για αναξιοπιστία της ΕΠΟ, την χαρακτήρισε «δολοφόνο»  του ποδοσφαίρου κι όπως είπε «δε θέλω και δε θα δώσω για οποιαδήποτε εταιρεία όπως είναι η ΕΠΟ που καταστρέφει το ποδόσφαιρο. Αυτά είναι για τα πανηγύρια κι όχι για την πλατεία Πανεπιστημίου», ενώ στο σημείο εκείνο ο Δήμαρχος, ζήτησε να σταλούν τα πρακτικά με την τοποθέτηση του κ. Γαργάλα στην ΕΠΟ.

Εξηγήσεις για την ταυτότητα της εταιρείας που ζήτησε να της παραχωρηθεί δημόσιος χώρος για κάποιες δράσεις, ζήτησε ο κ. Γαργάλας και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βόλου Ι. Ζωμέννου ανέφερε  ότι πρόκειται για την Trident η οποία ενδιαφέρθηκε να βάψει παγκάκι και να δημιουργήσει γκράφιτι σε τοίχο κτιρίου, σχολείου κυρίως, που θα υποδείξει ο Δήμος.

Κατόπιν τούτου ο Αχ. Μπέος ζήτησε να αποσυρθεί το θέμα «γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο», όπως είπε, και να επανεισαχθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μοιράσου το άρθρο: