Δυναμική μαθητική κινητοποίηση – συναυλία στην κεντρική πλατεία από φορείς
22 Μαρ 2019
ΔΕΥΑΜΒ: Μάχη για να μην “βάλει χέρι” η ΕΡΓΗΛ στα χρήματα από το “Φιλόδημο”
22 Μαρ 2019

Η Ν.Ε. Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας για την παρουσία της αστυνομίας στο 4ο ΓΕΛ

Μοιράσου το άρθρο:

Με αφορμή το γεγονός της παρουσίας της αστυνομίας στο 4ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας και τα γεγονότα που ακολούθησαν, επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε τα εξής:
1. Δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε παρέμβαση της αστυνομίας σε οτιδήποτε αφορά στη λειτουργία του σχολείου.
2. Η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και η διευθέτηση όλων των ζητημάτων που προκύπτουν κατά τη σχολική ζωή διευθετούνται από τις αποφάσεις του κυρίαρχου Συλλόγου των Καθηγητών/τριών σε συνεργασία με τα συλλογικά όργανα των Μαθητικών Κοινοτήτων και των Γονέων.
3. Οποιαδήποτε στοχοποίηση των αιτημάτων και του αγώνα των μαθητών/τριών, μας βρίσκει απολύτως αντίθετους και θεωρούμε ότι τα ζητήματα που αφορούν στη σχολική ζωή και στους μαθητές πρέπει απαρέγκλιτα να επιλύονται με το πρίσμα της παιδαγωγικής προσέγγισης και των δημοκρατικών διαδικασιών.
4. Επιπλέον, δηλώνουμε την πλήρη αντίθεσή μας στις τακτικές διαστρέβλωσης και καπήλευσης των γεγονότων και των αγώνων των μαθητών, από συλλόγους ή σωματεία, που επιχειρούν να αποκομίσουν μικροπολιτικά οφέλη.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΚΑΡΔΙTΣΑΣ

Μοιράσου το άρθρο: