«Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία» επετειακή εκδήλωση για την 25η Μαρτίου 1821
22 Μαρ 2019
Ο Κωνσταντίνος Κρανάς στηρίζει το συνδυασμό του Δημήτρη Εσερίδη
22 Μαρ 2019

Επίσημη παρουσίαση του «Αμφίονα» αύριο στο Τσαλαπάτα-Μέλη της ομάδας Centaurus Racing Team μιλούν για το εγχείρημα

Μοιράσου το άρθρο:

Το έκτο της μονοθέσιο τύπου  formula, τον «Αμφίονα», θα παρουσιάσει  η Centaurus Racing Team, αύριο Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, στις 19:30, στο Ergon Showground Event Hall, στον πολυχώρο Τσαλαπάτα στο Βόλο

Η Centaurus Racing Team είναι μία ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που από το 2009 έχει ως στόχο τη μελέτη και την κατασκευή πλήρως λειτουργικών μονοθεσίων τύπου Formula.

Το μονοθέσιο Αμφίονας και η ομάδα θα διαγωνιστούν το καλοκαίρι στους διαγωνισμούς της Ουγγαρίας, Ιταλίας και Τσεχίας.

Στον χώρο θα βρίσκονται και τα παλαιότερα μονοθέσια της ομάδας, καθώς επίσης και όλα τα μέλη της. Επίσης, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσουν και μερικά από τα παλαιότερα μέλη της ομάδας  για τις εμπειρίες τους, τόσο ως προς την κατασκευή των προηγούμενων μονοθεσίων, όσο και για τις διακρίσεις που έλαβαν τις προηγούμενες χρονιές στους διαγωνισμούς του Formula Student.

Η ομάδα συνεχώς ενισχύεται με νέους φοιτητές που επιδεικνύουν ενδιαφέρον να εξελίξουν το μονοθέσιο αυτοκίνητο τόσο τεχνολογικά όσο και σχεδιαστικά. Στη δράση της ομάδας, στις αγωνίες και τις επιδιώξεις της αναφέρθηκε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο Δημήτρης Αργέντος, φοιτητής μηχανολόγος και μέλος της ομάδας εδώ και τρία χρόνια. Επιπλέον η Αγγελική Χασακού, φοιτήτρια στο Οικονομικό Τμήμα και μέλος της ομάδας marketing μίλησε για το business plan για την προώθηση του μονοκινητηρίου αλλά και στην έρευνα για εξασφάλιση χορηγών.

 

Μοιράσου το άρθρο: