Αφιέρωμα στη μουσική του Ennio Morricone-Προβολή ταινίας “Για μια χούφτα δολάρια”
21 Μαρ 2019
Νάνσυ Καπούλα: Εικόνες απαξίωσης και εγκατάλειψης στη Ν. Αγχίαλο
21 Μαρ 2019

Οδικά έργα σε Σκόπελο και Αλόννησο

Μοιράσου το άρθρο:

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ είναι σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στα νησιά των Βορείων Σποράδων. Τα εν εξελίξει έργα αφορούν σε ασφαλτικές εργασίες στο επαρχιακό δίκτυο ΣκοπέλουΓλώσσας, στη συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων Νήσου Αλοννήσου και στη συντήρηση επαρχιακής οδού ΣκιάθουΚουκουναριών.

Για το έργο «ασφαλτικές εργασίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο ΣκοπέλουΓλώσσας», προϋπολογισμού 400.000,00€ προβλέπεται να γίνουν εργασίες άρσης καταπτώσεων από κατολισθήσεις, κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, κατασκευή οδοστρωσίας και ασφαλτικών, τοποθέτηση στηθαίων και πινακίδων επικίνδυνων θέσεων και διαγράμμιση.

Για το έργο «συντήρηση στο οδικό δίκτυο Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων στην Αλόννησο», προϋπολογισμού 250.000,00€, προβλέπεται να γίνουν εργασίες βελτίωσης τμημάτων και σημείων του οδικού δικτύου, σήμανση των τμημάτων βελτίωσης και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο από Πατητήρι έως Γέρακα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αλοννήσου.

Για το έργο «κατασκευή πεζοδρομίωνσυντήρηση επαρχιακής οδού ΣκιάθουΚουκουναριών», προϋπολογισμού 300.000,00€, προβλέπεται να γίνουν εργασίες αποκατάστασης όλης της επιφάνειας της οδού με ασφαλτικό τάπητα στη θέση από οδό Παπαδιαμάντη έως την επαρχιακή οδό και μέσω παλαιού Κέντρου Υγείας, κατασκευή νέων πεζοδρομίων, διαγράμμιση οδού, συντήρηση σε θέσεις στάσης λεωφορείων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο από Σκιάθο έως Κουκουναριές.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισεΜε την απόλυτη στήριξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, υλοποιούμε έργα ουσίας, έργα χρήσιμα για τις τοπικές κοινωνίες της Νησιωτικής και Ηπειρωτικής Μαγνησίας. Με σωστό σχεδιασμό και προγραμματισμό προχωρούμε στην υλοποίηση των έργων σε συνεργασία με τους Δήμους και τα Τοπικά Συμβούλια».

Μοιράσου το άρθρο: