Σε τραγική κατάσταση η λειτουργία του Δημόσιου ΙΕΚ στα εργαστηριακά μαθήματα
19 Μαρ 2019
Το 35ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας τίμησε τον Γιάννη Ζουγανέλη
19 Μαρ 2019

Νέο σήμα και λογότυπο για το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε.

Μοιράσου το άρθρο:

“Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου” είναι το νέο σήμα-λογότυπο της Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε. Σε συνεργασία με το Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου δημιουργήθηκε το νέο λογότυπο που πλέον θα αποτελεί το σήμα της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα μέχρι σήμερα το σήμα της εταιρείας ήταν ο “Κένταυρος” και κρίθηκε αναγκαία η δημιουργία ενός νέου λογοτύπου, πιο σύγχρονου, που θα συνδεθεί πλέον με την εταιρεία και θα αποτυπωθεί στην μνήμη του επιβατικού κοινού.

Η Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου για την δημιουργία του νέου σήματος απευθύνθηκε στο Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου και η ανταπόκριση ήταν άμεση καθώς αποφασίστηκε να διενεργηθεί διαγωνισμός μεταξύ των φοιτητών του τμήματος Γραφιστικής του Ι.Ι.Ε.Κ. στον οποίο και συμμετείχαν τέσσερις φοιτητές και συγκεκριμένα οι: Βασιλική Σελανίκη-Κόφφα, Θανάσης Τσαρούχας, Θοδωρής Κοκόγιας και Κωνσταντίνος Φουρκιώτης.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Ι.Ε.Κ. οι φοιτητές παρουσίασαν τις προτάσεις τους στον πρόεδρο της Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου κ. Νίκο Ευαγγελινό, τον αντιπρόεδρο κ. Επαμεινώνδα Ντούκα και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Χρήστο Τοπούζογλου.

Η πρόταση που ανταποκρίθηκε περισσότερο στις προδιαγραφές της εταιρείας ήταν εκείνη του φοιτητή Θοδωρή Κοκόγια η οποία και θα αποτελεί πλέον το νέο σήμα της εταιρείας. Το νέο σήμα φέρει τα αρχικά “α” και “σ” που αφορούν στις λέξεις “Αστικές Συγκοινωνίες” και την λέξη “Βόλου” ενώ τα χρώματα είναι το μπλε και το πράσινο, το μπλε ώστε να παραπέμπει στο χρώμα των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ και το πράσινο για να δηλώνει την οικολογική μετακίνηση.

Η διοίκηση της Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε. ευχαριστεί θερμά το Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου για την άμεση ανταπόκριση αλλά και τους φοιτητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

 

Η πρόταση του σπουδαστή Κων. Φουρκιώτη

 

Η πρόταση του σπουδαστή Θαν. Τσαρούχα

 

Η 1η πρόταση της σπουδάστριας Βασιλικής Σελανίκη – Κόφφα

 

Η 2η πρόταση της Βασιλικής Σελανίκη – Κόφφα

 

 

Μοιράσου το άρθρο: