Επίσκεψη της υποψήφιας δημάρχου Βόλου, Ν. Καπούλα στις Μικροθήβες
18 Μαρ 2019
Με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών συναντήθηκε στη Γατζέα ο Μ. Μιτζικός
18 Μαρ 2019

Εκδήλωση με θέμα «Διατροφή και Καρκίνος» στην Σκόπελο

Μοιράσου το άρθρο:

Το Σάββατο 16 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Διατροφή και Καρκίνος», στην αίθουσα του πρώην κινηματογράφου «ΟΡΦΕΑΣ», στην Χώρα της Σκοπέλου.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο σύλλογος υποστήριξης χρόνιων ασθενών «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» και o Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ», στο πλαίσιο των δράσεων- και των δυο φορέων- ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για θέματα ογκολογίας και πρόληψης.


Εισηγήτρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Ηλιάνα Τσικρικού , Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, μέλος της ΚοινΣεπ «ΦΟΙΝΙΚΑΣ»- Phoenixcancercare.gr-η οποία μίλησε για το ρόλο της διατροφής σε σε σχέση με τον καρκίνο, σε επίπεδο πρωτογενούς και δευτερογενούς πρόληψης αλλά και κατά την περίοδο θεραπείας του καρκινοπαθούς.
Στην αρχή της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε μια μικρή εισήγηση από την κ. Μηλιάδου Άρτεμις , εθελόντρια του ΟΕΚΚ «ΑγκαλιάΖΩ» , σχετικά με την ταυτότητα και το έργο του , καθώς και ένας σύντομος χαιρετισμός της προέδρου του «ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» κ. Πατσή Μάγδας.


Επιπλέον, στο κοινό που παρευρέθηκε στην εκδήλωση μοιράστηκε ο «Οδηγός για τη διατροφή των καρκινοπαθών» από τις εθελόντριες του ΟΕΚΚ «ΑγκαλιάΖΩ», κ. Άρτεμις Μηλιάδου και Σοφία Παγιάτη-Τσαφταρίδη.
Ο σύλλογος «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» ευχαριστεί θερμά τον ΟΕΚΚ «ΑγκαλιάΖΩ» για την θετική ανταπόκριση στο αίτημα συνεργασίας, την εισηγήτρια της εκδήλωσης και τις εθελόντριες του ομίλου,   όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίησης της ενημερωτικής εκδήλωσης , το κοινό που ανταποκρίθηκε ένθερμα στο κάλεσμα του συλλόγου καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Μοιράσου το άρθρο: