Αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Βελεστίνου και Χλόης και οριστική απαλλαγή από σωλήνες αμιάντου
17 Μαρ 2019
Μιλτ. Παπαδημητρίου: Πετύχαμε τη χρηματοδότηση υποδομών ύδρευσης 3,6 εκατ. ευρώ στο Νότιο Πήλιο
17 Μαρ 2019

Νέες υποψηφιότητες με την “Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία” στο Νότιο Πήλιο – Μεταξύ αυτών και η σύζυγος του Ν. Φορτούνα

Μοιράσου το άρθρο:

Νέες υποψηφιότητες εντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο της “Αδέσμευτης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας” με επικεφαλής τον Μιλτιάδη Παπαδημητρίου. Μεταξύ αυτών και η υποψηφιότητα της κ. Μαγαρίτας Φορτούνα, συζύγου του απερχόμενου δημάρχου, Νικολάου Φορτούνα, για την οποία ο υποψήφιος δήμαρχος δηλώνει τα εξής:

“Η σύζυγος του νυν Δημάρχου Νοτίου Πηλίου κ. Νικ. Φορτούνα, με την εμπειρία της και την αστείρευτη διάθεση προσφοράς, θα συνεισφέρει τις δυνάμεις της για έναν νέο κύκλο δημιουργίας και προόδου στο Νότιο Πήλιο. Η ιστορική διαδρομή της στην Αυτοδιοίκηση και η καθολική υποστήριξή της στο έργο του Δημάρχου μας Νικ. Φορτούνα, τονίζει ο επικεφαλής της “Αδέσμευτης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας” κ. Μιλτ. Παπαδημητρίου, αναγνωρίζονται από την τοπική κοινωνία, η οποία θα μας δώσει και πάλι ισχυρή εντολή στις εκλογές του Μαϊου.”

Οι νέες υποψηφιότητες:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΗΠΙΑΔΟΣ

ΕΠΙΔΕΞΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΗΛΙΑ ΑΓΑΠΗ

ΜΩΙΣΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΕΡΙΟΥ

ΠΑΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΣΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΣΗΜΙΤΣΑ

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

 

Δήλωση Δημάρχου Νικ. Φορτούνα για την υποψηφιότητα της συζύγου του

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση δέχομαι την υποψηφιότητα της συζύγου μου Μαργαρίτας Φορτούνα με τον συνδυασμό που ήμουν επικεφαλής για 9 χρόνια, με άξιο συνεχιστή αυτού και νέο επικεφαλής Μιλτιάδη Παπαδημητρίου. Με όλες μου τις δυνάμεις θα αγωνιστώ για τον ανανεωμένο συνδυασμό και είμαι βέβαιος για την επανεκλογή του από την πρώτη Κυριακή. Αποτελείται από καταξιωμένα άτομα του Νοτίου Πηλίου, που έχουν δώσει δείγματα γραφής στον επαγγελματικό και προσωπικό τους βίο.

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που άξιος συνεχιστής μου θα είναι ο μέχρι σήμερα Αντιδήμαρχος Οικονομικών  Μιλτιάδης Παπαδημητρίου όπου μαζί με τους άλλους Αντιδημάρχους κατόρθωσε να φέρει με επιτυχία σε πέρας την εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου, κληρονομιά δυσβάσταχτη από τους Καποδιστριακούς Δημάρχουςπου κάποιοι από αυτούς σήμερα λογοδοτούν στην δικαιοσύνη.

Η συμβολή της  Μαργαρίτας Φορτούνα στην επανεκλογή του συνδυασμού θα είναι καθοριστική διότι είναι γνώστης των θεμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού διετέλεσε επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος στην Κοινότητα Τρικερίου, και Κοινοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Ιωάννη Κοττά τα έτη 1982-1990. Η διαδρομή της μέχρι τώρα αποτελεί εγγύηση και πρόκληση προς τους ψηφοφόρους για την εμπιστοσύνη της.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: