Νεκρός 60χρονος στο σπίτι του εδώ και μέρες
13 Μαρ 2019
Πρόεδρος της Επιτροπής για το Μουσείο της Αργούς ο Αλ. Βούλγαρης – “Έχω μάθει να μην κρύβομαι” δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο
13 Μαρ 2019

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος οι Μουτσινάς και Γκρίνιας από τη Μαγνησία

Μοιράσου το άρθρο:

Υποψήφιοι για τη Ευρωβουλή με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) θα είναι οι κ.κ. Πάρις Μουτσινάς και Γιάννης Γκρίνιας από τη Μαγνησία. Οι υποψηφιότητές τους ανακοινώθηκαν κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε, την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος του κόμματος, κ. Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης, με σκοπό να συζητήσει με μέλη  και συνεργάτες, για την προετοιμασία  του κόμματος προς τις ευρωεκλογές.

Στις συναντήσεις αυτές  επιβεβαιώθηκαν οι πάγιες θέσεις του ΑΚΚΕΛ  για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και την οργανωμένη ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα παραγωγής, ο οποίος – όπως τονίστηκε – μέχρι σήμερα έχει υποτιμηθεί από το σύνολο του πολιτικού συστήματος. Επισημάνθηκε ακόμη, ότι η ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας, με εργαλεία τη σύγχρονη τεχνολογία και τη Γεωργία ακριβείας, θα αποτελέσει την βάση και το εφαλτήριο  για τον μεταποιητικό τομέα της οικονομίας, την καινοτομία, το εμπόριο, τις εξαγωγές και τον τουρισμό.

 

Μοιράσου το άρθρο: