Η Centaurus Racing Team παρουσιάζει τον “Αμφίονα”
4 Μαρ 2019
Υποψήφιους από την Καρδίτσα ανακοίνωσε σε εκδήλωση ο υπ. Περιφερειάρχης Δ. Κουρέτας
4 Μαρ 2019

Στην Αθήνα το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας

Μοιράσου το άρθρο:

Την Τετάρτη, στις 8 μ.μ., στην Αθήνα, στο θέατρο «Άννα και Μαρία Καλουτά» (Πολυχώρος), Τιμοκρέοντος 6Α, Νέος Κόσμος (πίσω από την εκκλησία Άγιος Σώστης), το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας θα παρουσιάσει την κωμωδία του Δημήτρη Απ. Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», σε σκηνοθεσία του συγγραφέα, σκηνικά Πιπίνας Μπατζιάκα-Ρήτα και μουσική και τραγούδια του γνωστού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου, έργο με στοιχεία επίκαιρης πολιτικής σάτιρας, χωρίς ακρότητες και ηθογραφικά στοιχεία που τιμούν και προβάλλουν τη λαϊκή μας παράδοση.
Η παράσταση αυτή γίνεται ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (opanda), στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου «Αποκριές, 2019). Για το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας η ανωτέρω παράσταση είναι σταθμός και έχει και γιορταστικό χαρακτήρα, γιατί συμπληρώθηκαν 400 πόλεις, χωριά, Σχολεία, ΤΕΙ, ΑΕΙ, φυλακές ανηλίκων και ενηλίκων, ΚΑΠΗ, ΚΕΠΕΠ και Ιδρύματα με παιδιά και άτομα με ειδικές ανάγκες, γηροκομεία, στρατιωτικές σχολές και στρατόπεδα, τσιγγάνικους οικισμούς, κλπ, σε όλη την Ελλάδα, όπου παρουσιάστηκε, με πολύ μεγάλη επιτυχία, γεγονός πρωτοφανές και αξιοθαύμαστο για μία νεοελληνική κωμωδία από ένα επαρχιακό θέατρο.
Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη.
(Σημείωση: Το σατιρικό τραγούδι της κωμωδίας, αν θέλετε να το ακούσετε, μπείτε στο You Tube και πατήστε «Σήμερα θα ’ρθει ο Υπουργός»).
.

Μοιράσου το άρθρο: