Αγγελική Θάνου: Το παιδικό βιβλίο προσφέρει όταν κατέβει από το ράφι και αξιοποιηθεί
20 Φεβ 2019
Μαζί για το Βόλο: Δεν χρειάζεται να ανακυκλώνεται η συζήτηση για κοινή κάθοδο
20 Φεβ 2019

Παρουσίαση των υποψηφίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Βόλου

Μοιράσου το άρθρο:

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωση στο Δήμο Βόλου. Την παρουσίαση θα κάνει ο Αποστόλης Ριζόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου.

Θα παρουσιαστεί το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από πρωτοπόρους αγωνιστές που δίνουν τη μάχη μέσα από τα εργατικά σωματεία, τους συλλόγους των αυτοαπασχολούμενων, τους άλλους φορείς του λαϊκού κινήματος. Από ανθρώπους του μόχθου, αγωνιστές της ζωής, νέους και νέες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δυναμώσει η φωνή των λαϊκών οικογενειών της πόλης, να δυναμώσουν οι αγώνες και οι διεκδικήσεις με επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες.

Απέναντι στην παρούσα δημοτική αρχή που απέδειξε περίτρανα αυτά τα χρόνια ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις προηγούμενες διοικήσεις των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που προώθησε κατά γράμμα την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης στο Βόλο, με τον πιο επιθετικό τρόπο ενάντια στα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας, για την εξασφάλιση και μέσα από το Δήμο έργων, υποδομών και ρυθμίσεων προς όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών και με το λογαριασμό να τον πληρώνουν οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι και οι νέοι.

Απέναντι στην προσπάθεια να ξαναεγκλωβιστεί ο λαός της περιοχής μας στις χρεοκοπημένες πολιτικές των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνεργάζονται μεταξύ τους, να στηρίζουν και να καταμερίζουν στελέχη τους στα ψηφοδέλτια Μπέου, Καπούλα, Αποστολάκη και Παπαδούλη.

Απέναντι στην απογοήτευση και τη μοιρολατρία που καλλιέργησε ο ΣΥΡΙΖΑ και που αποδείχτηκε το καλύτερο πλυντήριο των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε., της γνωστής και αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας, του σάπιου σημερινού συστήματος.

Με τη συνεπή στάση και δράση μας, με την καθαρότητα των απόψεων και της όλης μας πορείας, με τη συνεχή και ακούραστη αγωνιστική δραστηριότητά μας για κάθε λαϊκό πρόβλημα, από κάθε μετερίζι, δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να βγει πιο ενισχυμένος ο λαός μέσα από τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Για να δυναμώσει το ρεύμα της συνολικής ανατροπής προς όφελος της εργατικής τάξης και του λαού.

Μοιράσου το άρθρο: