Στις εκθέσεις τουρισμού Τελ Αβίβ και Σόφιας ο Δήμος Β¨ολου
20 Φεβ 2019
Επίσκεψη μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας στον κ. Ιγνάτιο
20 Φεβ 2019

Παρουσίαση ψηφοδελτίου της παράταξης Νέα Εποχή-Νέα Δυναμική

Μοιράσου το άρθρο:

Την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ η αυτοδιοικητική παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο θα παρουσιάσει, σε πρώτη φάση, το σύνολο των υποψηφίων της σε όλα τα τοπικά συμβούλια των δημοτικών ενοτήτων που απαρτίζουν το Δήμο Βόλου.

Η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων υπήρξε εξαιρετικά δύσκολη και λόγω της πληθώρας των ενδιαφερομένων να μετάσχουν στην κοινή μας, γνήσια αυτοδιοικητική, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και αγκυλώσεις, προσπάθεια αναγέννησης και ανάπτυξης του Βόλου και, κυρίως, λόγω της ποιότητάς τους.

Σε κάθε περίπτωση απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους όσοι μας τίμησαν με το ενδιαφέρον τους για συνεργασία, που μαρτυρά και την εμπιστοσύνη τους για την παρούσα και αυριανή Δημοτική Αρχή, και τους καλούμε να συνεχίσουν να στηρίζουν την παράταξή μας, αφού ο αγώνας και η προσπάθεια δεν τελειώνουν με τις εκλογές του Μαΐου. Τότε ξεκινούν και πάλι, με μεγαλύτερη ένταση και αποφασιστικότητα.

Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια, η συμμετοχή του καθενός και της καθεμιάς είναι πολύτιμη και η παράταξή μας με τη γνώση και την εμπειρία που απέκτησε όλο αυτό το διάστημα στη διαχείριση των πραγμάτων της πόλης, είναι αποφασισμένη να αξιοποιήσει όλους εκείνους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν, χωρίς ιδιοτέλεια και ύποπτα κίνητρα για να γίνει ο Βόλος η πόλη που αγαπάμε και που ονειρευόμαστε.

Μοιράσου το άρθρο: