Δεύτερο αφιέρωμα στον Σταμάτη Κόκοτα
15 Φεβ 2019
Επιτροπή Αγώνα Πολιτών: Η περιφέρεια να αποκαλύψει ποιος ευθύνεται για την άσχημη οσμή
15 Φεβ 2019

Για την προσφορά της στο μπάσκετ τιμήθηκε η Ελένη Παπαθανασίου

Μοιράσου το άρθρο:

Την δημοσιογράφο Ελένη Παπαθανασίου αλλά και παλιά αθλήτρια και προπονήτρια του μπάσκετ τίμησε ο Σύνδεσμος Ελλήνων προπονητών καλαθοσφαίρισης μαζί  με άλλες πέντε προσωπικότητες από το χώρο του μπάσκετ για την συνολική προσφορά τους στο άθλημα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια εκφράζει την ικανοποίησή της και τη μεγάλη χαράτ ης για την τιμή, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: “Το να σε βραβεύει, ανάμεσα σε εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ ο πρόεδρος, ο εμβληματικός αρχηγός Παναγιώτης Γιαννάκης και τα μέλη της Διοίκησης του ΣΕΠΚ, αναμφίβολα είναι μια ξεχωριστή τιμή. Μια τιμή που θεωρώ πως αντανακλά σε όλους τους προπονητές της ελληνικής περιφέρειας, μα κυρίως στις γυναίκες προπονήτριες που δίνουν τον δικό τους αγώνα για καταξίωση στο ελληνικό μπάσκετ.


Ευχαριστώ από καρδιάς λοιπόν τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον ΣΕΠΚ για τη χθεσινή διάκριση, την αναγνώριση της 40χρονης παρουσία μου στο ελληνικό και στο βολιώτικο μπάσκετ.
Ευχαριστώ τους προπονητές Nikos Mentilidis και Παναγιώτη Βαφειάδη που με πίστεψαν και με έφεραν στις Εθνικές ομάδες και ιδιαίτερα στην Εθνική ομάδα νεανίδων με την οποία γνώρισα μεγάλες Ευρωπαϊκές στιγμές και διακρίσεις. Ευχαριστώ τον Γιώργο Δεληκούρα που μαζί χτίσαμε τον μεγάλο Ευρωπαίο Ολυμπιακό Βόλου. Ευχαριστώ όλες τις αθλήτριες των εθνικών ομάδων, μα και της υπέροχης ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου που γράψαμε ιστορία στην Ευρώπη. Επίσης τις δεκάδες αθλήτριες και τους αθλητές που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια στο παρκέ. Σε όλες και όλους αυτούς ανήκει η χθεσινή μου διάκριση.
Μαζί με τον άντρα μου Apostolos Apostolakis, την καλή φίλη-προπονήτρια Anna Christou, τον Βολιώτη προπονητή Λάμπρο Πρέκα (βραβεύτηκε επίσης γιατί πέρυσι ανέβασε τη Νίκη Βόλου στη Β’ Εθνική) τον γιατρό των εθνικών ομάδων Κώστα Παρίση, μαζί με την ελίτ των Ελλήνων προπονητών, ζήσαμε μια ξεχωριστή βραδιά που θα μείνει με ανεξίτηλα γράμματα χαραγμένη στο αλφαβητάρι των λατρεμένων μου αναμνήσεων…”

Μοιράσου το άρθρο: