Για την προσφορά της στο μπάσκετ τιμήθηκε η Ελένη Παπαθανασίου
15 Φεβ 2019
Η κοινωνική οικονομία στους δήμους
15 Φεβ 2019

Επιτροπή Αγώνα Πολιτών: Η περιφέρεια να αποκαλύψει ποιος ευθύνεται για την άσχημη οσμή

Μοιράσου το άρθρο:

Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη ζητά η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης των απορριμμάτων για να λάβει απαντήσεις σε πλήθος ερωτημάτων που έχει θέσει και δεν έχουν απαντηθεί. Επιπλέον ζητά από την κ. Κολυνδρίνη να πει ποιος ευθύνεται για την άσχημη οσμή που κάλυπτε την πόλη και όχι να το συγκαλύπτει .

Η ανακοίνωση

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι η άσχημη οσμή που κάλυπτε την πόλη για μήνες εξαφανίστηκε! Και με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη ότι η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Κολυνδρίνη δεν θα αποκαλύψει τους ρυπαντές, παρά μόνο αν η οσμή επιστρέψει στην πόλη!

Πώς άραγε αντιλαμβάνεται το θέμα της οσμής που έχει αναστατώσει όλο το Βόλο η αντιπεριφερειάρχης; Έχει καταλάβει ότι μας αφορά όλους ή το κρατά ως δικό της επτασφράγιστο μυστικό; Από τις προ μηνών δηλώσεις Αγοραστού ότι “μυρίζει, αλλά δεν είναι επικίνδυνο”, μέχρι τις δικές της δηλώσεις ότι “δέχεται απειλές στη διαδικασία των ελέγχων ατμοσφαιρικών ρύπων” φτάνουμε σήμερα στο σημείο να “κλείνει” η υπόθεση στερώντας την τοπική κοινωνία από οποιαδήποτε πληροφόρηση για την ποιότητα και την προέλευση της οσμής, καθώς και για το πώς εξασφαλίζεται η προστασία της δημόσιας υγείας από το συγκεκριμένο ρυπαντή.

Συνδέεται άραγε αυτή η στάση με τις απειλές που δέχεται ή για δικούς της λόγους δεν θέλει να αποκαλύψει το ρυπαντή;

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών περιμένει εδώ και 10 ημέρες να συναντήσει την κ. Κολυνδρίνη, σε μια συνάντηση που αναβάλλεται από μεριάς της επανειλημμένα, προκειμένου να λάβει απαντήσεις σε πλήθος ερωτημάτων που η Περιφέρεια δεν έχει απαντήσει κατόπιν γραπτών αιτημάτων μας. Ελπίζουμε ότι δεν θα τα αντιμετωπίσει και αυτά με μυστικοπάθεια.

 

Μοιράσου το άρθρο: