Ο Γ. Κάιρας απαντά στο Χρ. Μπουκώρο για το θέμα της καύσης των απορριμμάτων
12 Φεβ 2019
Τουρισμός: η βιομηχανία της Μαγνησίας. Για πόσο ακόμα;
13 Φεβ 2019

Χιονίζει στην κορυφή του Πηλίου-Ανοιχτό το Χιονοδρομικό

Μοιράσου το άρθρο:

Χιονίζει από χθες το βράδυ στο ορεινό Πήλιο από την Πορταριά και πάνω, χωρίς όμως να υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Η θερμοκρασία έχει σημειώσει πτώση ενώ φυσούν ισχυροί άνεμοι από χθες το βράδυ. Συστάσεις απευθύνει το κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου σε ιδιοκτήτες σκαφών. Για σήμερα στη Μαγνησία, σύμφωνα με τον ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης, αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -05…04 οC.

Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο

Ανοιχτό είναι από σήμερα Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου. Σήμερα Τετάρτη και την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, θα λειτουργήσει το Baby Lift για την περίπτωση που ομάδα μαθητών επισκεφθεί το χιονοδρομικό στο πλαίσιο του προγράμματος “Χιονονιφάδα”.

Το Σαββατοκύριακο εξάλλου, με απόφαση της διεύθυνσης του Χιονοδρομικού, σε λειτουργία θα είναι το σύνολο των πιστών: Πανόραμα, Πυλώνες, Θέτις, Ιάσων, Φαλκονέρα και Αρχαρίων, ενώ επίσης σε λειτουργία θα είναι και οι Π1, Π2 και Π5. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 24280-89017 και 6983508507.

Μοιράσου το άρθρο: