Παμμαγνησιώτικο αγροτικό συλλαλητήριο και συμβολικός αποκλεισμός της Περιφερειακής Ενότηταςπρωί
11 Φεβ 2019
Υπογράφηκε η σύμβαση για το «Παντελής Μαγουλάς»
11 Φεβ 2019

Σήμερα ανακοινώνει υποψηφίους και όνομα συνδυασμού η Νάνσυ Καπούλα

Ανακοινώθηκαν ήδη τα ονόματα δυο ΟΝΝΕΔιτών

Μοιράσου το άρθρο:

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βόλου, Χριστόφορος Ιγγλέσης και Θανάσης Τακμάκης αντίστοιχα, θα είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό της υποψήφιας Δημάρχου Βόλου, Νάνσυς Καπούλα, στις επικείμενες εκλογές. Τα ονόματά τους ανακοινώθηκαν από την κομματική οργάνωση, το Σάββατο,  ενώ σήμερα Δευτέρα, στο Volos Palace, θα γίνει η ανακοίνωση κι άλλων ονομάτων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο, όπως και το όνομα του συνδυασμού.

Ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ

Σε ανακοίνωσή της, η ΟΝΝΕΔ Βόλου, με αφορμή την συμμετοχή δύο στελεχών της, στο ψηφοδέλτιο της κ. Καπούλα, αναφέρει τα εξής:

«Καθημερινά σε όλες τις άκρες της χώρας γίνονται μία -μια γνωστές οι νέες «γαλάζιες» υποψηφιότητες δίνοντας το πολυαναμενόμενο και επιτακτικής ανάγκης στίγμα ανανέωσης στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Ευτυχώς, για το μέλλον της χώρας μας ολοένα και περισσότεροι νέοι λένε όχι στην «αδράνεια» και στην αποστασιοποίηση και αφήνουν πίσω τους την διαβρωμένη από την αναξιοπιστία , το ψέμα , την υποκρισία και την αναξιοκρατία εποχή και αποφασίζουν να ασχοληθούν με την πολιτική από διάφορα μετερίζια είτε βουλευτικά είτε αυτοδιοικητικά.
Είναι νέοι άνθρωποι γεμάτη όρεξη για προσφορά και συμμετοχή που δεν επαιτούν για ευκαιριακές λύσεις, αλλά κάνουν σταθερά βήματα στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο και στην ανοικοδόμηση μιας νέας Ελλάδας σε ισχυρά, δημοκρατικά και «καθαρά» θεμέλια.
Άνθρωποι που ξυπνούν νωρίς , εργάζονται πολύ και είναι έτοιμοι να παλέψουν για το μέλλον αυτού του τόπου.
Μια ζωντανή απόδειξη της πανελλαδικής ανανέωσης στο πολιτικό σκηνικό είναι και δύο υποψηφιότητες για τις οποίες είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς προέρχονται και από την δική μας «οικογένεια» ,την οργάνωση της ΟΝΝΕΔ ΒΟΛΟΥ.
Πριν λίγε ημέρες ο Πρόεδρος μας Ιγγλέσης Χριστόφορος  και ο Αντιπρόεδρος μας Τακμάκης Θανάσης «κλείδωσαν» την υποψηφιότητα τους ως Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την υποψήφια για το Δήμο Βόλου, Νάνσυ Καπούλα.
Χριστόφορε και Θανάση καλή επιτυχία !»

 

Μοιράσου το άρθρο: