Βαγγέλης Χατζηκυριάκος: Το αύριο αρχίζει χθες
4 Φεβ 2019
Νάνσυ Καπούλα: «Ο Βόλος είμαστε εμείς και θα αναμετρηθούμε με το μέλλον»
4 Φεβ 2019

Πολιτική εκδήλωση της ΛΑΣ σήμερα στο Μεταξουργείο

Μοιράσου το άρθρο:

Πολιτική εκδήλωση διοργανώνει σήμερα στις 6:30 το απόγευμα στο Μεταξουργείο η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Μεταξουργείο. Θα μιλήσουν οι  Απόστολος Νάνος, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, ο Τάσος  Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο Αποστόλης Ριζόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, » Μπαίνουμε στη μάχη, στην πρώτη γραμμή, για τα συμφέροντα των εργαζομένων, των νέων και των γυναικών της πόλης και της περιοχής μας.

Έχουμε παρακαταθήκη την πρωτοπόρα στάση μας όλα αυτά τα χρόνια για κάθε πρόβλημα που απασχολεί τις λαϊκές οικογένειες, απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που προωθούν με μοιρασμένους ρόλους η δημοτική αρχή, η Περιφέρεια και η κυβέρνηση.

Παίρνουμε εντολή για σταθερή, χωρίς υποχωρήσεις, υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων, για την προοπτική στο δρόμο της ανατροπής.

Μια γροθιά, μαζί, υποψήφιοι και φίλοι, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στις επερχόμενες εκλογές, δημοτικές και περιφερειακές».

Μοιράσου το άρθρο: