Χρηματοδότηση 1,5 εκ. ευρώ για το δρόμο Νηές-Αγία Μαρίνα
29 Ιαν 2019
Ανοιχτό σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
30 Ιαν 2019

Κατερίνα Παπανάτσιου για εγκαίνια ψηφιακού χειρουργείου Αχιλλοπούλειου

Μοιράσου το άρθρο:

Χαιρετίζω θερμά τα εγκαίνια της Ψηφιακής Χειρουργικής Αίθουσας και του Υπερηχογράφου Υψηλής Ευκρίνειας που πραγματοποιούνται στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές προσθήκες που εξοπλίζουν το νοσοκομείο μας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελούν βάση για την αναβάθμιση της δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στην πόλη μας.

Εκφράζουμε επίσης την αμέριστη ικανοποίησή μας, καθώς οι προσθήκες αυτές είναι μόνο ένα τμήμα των παρεμβάσεων που θα γίνουν στο νοσοκομείο το επόμενο διάστημα. Άμεσα, αναμένεται να υπογραφούν οι συμβάσεις για τη λειτουργία νέου μαγνητικού τομογράφου και ψηφιακού ακτινολογικού, για την αναβάθμιση όλων των χειρουργικών εργαλείων του νοσοκομείου, ενώ σύντομα αναμένεται να λειτουργήσει και η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Στόχος της Κυβέρνησης, μετά την τιτάνια προσπάθεια να αντιστραφεί η πορεία κατάρρευσης της δημόσιας Υγείας που βρήκαμε όταν αναλάβαμε, είναι όλοι χωρίς αποκλεισμούς οι πολίτες να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές παροχές υγείας.

Ειδικότερα για το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, ένα από τα μεγαλύτερα περιφερειακά νοσοκομεία της χώρας που προσφέρει υπηρεσίες σε χιλιάδες πολίτες, στόχος είναι να περιλαμβάνει όλο το φάσμα των υπηρεσιών φροντίδας, να εξοπλιστεί με κάθε καινοτομία της τεχνολογίας, ώστε να παρέχει στους πολίτες του Βόλου υψηλού επιπέδου νοσοκομειακή περίθαλψη. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα.

Μοιράσου το άρθρο: