ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Καρδίτσας: Διεθνιστικό – αντιμπεριαλιστικό όχι στη συμφωνία των Πρεσπών
22 Ιαν 2019
Μια «ανάσα» από τον στόχο της αγοράς λεωφορείου του ΕΕΕΕΚ Βόλου
22 Ιαν 2019

Η ΕΡΓΗΛ δεν μπορεί προσωρινά να δεσμεύσει λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ

Μοιράσου το άρθρο:

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής και προσωρινής διαταγής της ΔΕΥΑΜΒ σύμφωνα με την οποία η ΕΡΓΗΛ δεν μπορεί  να δεσμεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησης, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της αίτησης αναστολής, που θα εκδώσει το ίδιο Δικαστήριο.

Την αίτηση κατέθεσε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος.  Στην εκδίκαση της αίτησης, η πλευρά της ΔΕΥΑΜΒ επισήμανε ότι η ΕΡΓΗΛ για έργο 5,5 εκ. € που εκτέλεσε, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη του ΤΕΕ, πληρώθηκε 12,5 εκ. €, άλλο 1 εκ. € το 2012 πριν η υπόθεση φτάσει στον Άρειο Πάγο, ήδη προχώρησε στην κατάσχεση 3,3 εκ. € και ζητά άλλα 7,5 εκ. €! Δηλαδή επισημάνθηκε ότι για έργο 5,5 εκ. € που έγινε, η εργοληπτική εταιρία πήρε 20 εκ. € και ζητάει και άλλα…

Ανήσυχοι είναι οι εργαζόμενοι για το αν τελικά θα πάρουν τα χρήματά τους, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να πληρωθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου.

«Η απόφαση του Πρωτοδικείου αποδεικνύει ότι ευτυχώς υπάρχουν έντιμοι δικαστές που κρίνουν και αποφασίζουν με βάση το δημόσιο συμφέρον, μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης, και όχι τα συμφέροντα των κάθε λογής νταβατζήδων» επισημαίνει με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

Μοιράσου το άρθρο: