Διαβαλκανική Συνάντηση στο Βόλο για την εμπορία ανθρώπων
18 Ιαν 2019
Τρία άτομα συνελήφθησαν για λαρεμπορία καπνού
18 Ιαν 2019

Εκδήλωση με θέμα “Ρευματικά Νοσήματα και Χρόνιος Πόνος”

Ρευματικά Νοσήματα και Χρόνιος Πόνος Θεραπευτικές Επιλογές, Αντιμετώπιση Ανεπιθύμητων Ενεργειών-Κίτρινη Κάρτα

Μοιράσου το άρθρο:

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού με ελεύθερη είσοδο και θέμα «Ρευματικά Νοσήματα και Χρόνιος Πόνος. Θεραπευτικές Επιλογές, Αντιμετώπιση Ανεπιθύμητων Ενεργειών –Κίτρινη Κάρτα» οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα ( ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α), αύριο Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρες 17:00-20:00 στο ξενοδοχείο Volos Palace Hotel (Ξενοφώντος & Θρακών).

Στην εκδήλωση ειδικοί επιστήμονες από την ρευματολογία, την παθολογία, την αναισθησιολογία και την ψυχιατρική θα αναλύσουν και θα προτείνουν λύσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου που υπομένουν οι ρευματοπαθείς και έχει ως αποτέλεσμα την κακή ποιότητα ζωής τους.

Μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν είναι τα είδη του πόνου, η ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους, η ολιστική θεραπευτική αντιμετώπιση των ρευματικών νοσημάτων και η ανίχνευση ανεπιθύμητων ενεργειών φαρμακοεπαγρύπνηση-κίτρινη κάρτα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να θέτουν τα ερωτήματά τους προς τους ομιλητές και να λάβουν τις σχετικές απαντήσεις.

Η εκδήλωση είναι μία ευγενική χορηγία των εταιρειών Hospital Line, MSD και Pfizer.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με:
• ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Βόλου: κα Ζωή Χατζηδημητρίου ( Δευτ.-Παρ.) τηλ: 6936 913735
• Γραμματεία Εκδήλωσης: (Δευτ.- Παρ.: 10:00-17:00) τηλ: 210 3645629

Μοιράσου το άρθρο: