Επιστολή Κολυνδρίνη σε Αποστολάκη για μεταφορά 32ης Ταξιαρχίας από Γεωργούλα
16 Ιαν 2019
Κατάλληλο για χρήση το κτίριο που στέγαζε το ΓΕΛ Αλμυρού-Τι άλλαξε;
16 Ιαν 2019

Επιλογή Ευθύνης: «Πολιτικό ναυάγιο σε βούρκο»

Μοιράσου το άρθρο:

Σχολιάζοντας τη σημερινή -μοναχική, τελικά- συνέντευξη τύπου του Α. Μπέου, η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» αναφέρει:

«Χθες, μάθαμε ότι η μάχη κατά του «παλιού, σάπιου πολιτικού συστήματος» γίνεται αλιεύοντας (αναμενόμενες, είναι αλήθεια) πολιτικές «κουμπαριές» από το παλιό σύστημα, παρά τις αμοιβαίες «φιλοφρονήσεις» που ανταλλάσσονταν μέχρι πρόσφατα.

Σήμερα, ήταν η σειρά να ζήσουμε, για μια ακόμη φορά, το πολιτικό ναυάγιο της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Η φαρσοκωμωδία των προεκλογικών εξαγγελιών για έργα που θα έπρεπε να έχουν ήδη ολοκληρωθεί, είναι ο φερετζές μιας χαμένης πενταετίας.

Με τούτα και με τ’ άλλα, η απερχόμενη δημοτική αρχή κλείνει μια ολόκληρη πενταετή θητεία, χωρίς να έχει ξεκινήσει ούτε ένα νέο έργο ΕΣΠΑ. Κερδίζει, λοιπόν, επάξια τον τίτλο της πιο αποτυχημένης δημοτικής αρχής στη μεταπολιτευτική, τουλάχιστον, ιστορία της πόλης.

Και το χειρότερο, ολοκληρώνει  τον κύκλο της βουτηγμένη στον βούρκο του πολιτικού αμοραλισμού, στέλνοντας το μήνυμα στην κοινωνία ότι μπροστά στη βουλιμία της εξουσίας, τα πάντα επιτρέπονται.».

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: