Μουσικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη αλλά και εκτός συνόρων
8 Ιαν 2019
Με πρωτιές ξεκίνησε το 2019 για τον Σύλλογο Δρομέων Βόλου
8 Ιαν 2019

Απεβίωσε ο Κώστας Βαλαμούτης, δημοτικός σύμβουλος Αλμυρού

φωτό από www.almyros.gr

Μοιράσου το άρθρο:

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 56 ετών από καρκίνο ο Κώστας Βαλαμούτης, δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος. Είναι πατέρας τριών παιδιών και γνωστός επαγγελματίας. Είχε διατελέσει επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος, αλλά και πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκωτών απ’ όπου και κατάγεται.  Η κηδεία του θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Αλμυρού, αύριο Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι.

Συλλυπητήρια Επιστολή Ν.Δ.

Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό, η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας αποχαιρετά σήμερα τον Κώστα Βαλαμούτη ένα σημαντικό κομματικό και αυτοδιοικητικό στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, που υπηρέτησε τον τόπο μας, με όραμα, συνέπεια, ήθος και αγωνιστικό πνεύμα.

Ήταν μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμυρού και αργότερα της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας. Εκλεγμένος με την παράταξη της σημερινής Δημοτικής Αρχής Αλμυρού του Δημήτρη Εσερίδη, διατέλεσε αντιδήμαρχος και επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Κοκκωτών.

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας κ. Δημοσθένης Β. Νταόπουλος εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των μελών της, στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να έχει καλό ταξίδι και καλό παράδεισο.

 

Μοιράσου το άρθρο: