Χρ. Κατσαβριά: Κεφαλαιοποιούμε τα επιτεύγματα της τουριστικής οικονομίας
7 Δεκ 2018
Ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για τα υδατικά της Θεσσαλίας και την ολοκλήρωση έργων Άνω Αχελώου
7 Δεκ 2018

Παρουσίαση βιβλίου του Στέφανου Πίου «Ξένος Παντού»

Μοιράσου το άρθρο:

Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Στέφανος Πίος  διοργανώνουν την παρουσίαση του νέου βιβλίου τους με τίτλο «Ξένος Παντού». Το βιβλίο θα παρουσιαστεί στον Πολυχώρο Τέχνης Ωδείου Φουντούλη Gallery X, Ανθίμου Γαζή 107- Χατζηαργύρη, στον Βόλο, ημέρα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στις 21:00.

… Μία συλλογή από αληθινές ιστορίες και διηγήματα, για το ανηλεές πρόσωπο της προσφυγιάς, του ξεριζωμού και της αποξένωσης. Ιστορίες ανθρώπων που δεν έχουν πατρίδα…

Εκτός από τον συγγραφέα για το βιβλίο θα μιλήσουν η Αρετή Τζανετοπούλου (φιλόλογος), ο Πασχάλης Δήμου (δάσκαλος), και ο Κώστας Περκουλίδης (Πρόεδρος Ένωσης Ποντίων Μαγνησίας).
Παίζει μουσική και τραγουδάει ο Τάσος Ιωακειμίδης.

Ο συγγραφέας
Ο Στέφανος Πίος γεννήθηκε στο Τύπιγκεν της Δ. Γερμανίας από γονείς μετανάστες και μεγάλωσε, με την οικογένεια της μητέρας του, σε ένα χωριό του Έβρου. Τελείωσε το Λύκειο στην Αλεξανδρούπολη και σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Φλώρινας. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Διοίκηση Σχολικών Μονάδων. Τα τελευταία τριάντα χρόνια ζει και εργάζεται ως δάσκαλος, σε δημόσια σχολεία, στον Βόλο. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό και συγγραφέα παιδικών βιβλίων Ζωή Γεροστάθη και έχει έναν γιο.

Μοιράσου το άρθρο: