Συμβολικός αποκλεισμός του λιμανιού της ΑΓΕΤ
5 Δεκ 2018
Επιστολή της Ελ. Λαΐτσου στον Πρόεδρο της Βουλής: «Να φιλοξενηθούν τα εκθέματα του Ρήγα στο Κέντρο Πολιτισμού του Βελεστίνου»
5 Δεκ 2018

Υποβλήθηκε προς έγκριση η πρόταση για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αλμυρού

Μοιράσου το άρθρο:

Υποβλήθηκε, πριν λίγες μέρες, στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, πρόταση ύψους 1.650.000,00€ για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αλμυρού από τον Δήμο Αλμυρού και το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλμυρού.

Tο έργο, στοχεύει στην επέκταση του υφιστάμενου «πράσινου δικτύου» και στη δημιουργία ενός ενιαίου σύγχρονου εμπορικού κέντρου, μέσω της αναβάθμισης του δημόσιου χώρου και της ανάδειξης της ταυτότητας της εμπορικής περιοχής του Αλμυρού. Παράλληλα, στοχεύει στη δημιουργία μίας πλατφόρμας ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας, την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών έξυπνης πόλης και έξυπνης βιώσιμης κινητικότητας, καθώς και στην υλοποίηση ενεργειών προβολής και προώθησης του Εμπορικού κέντρου.

Το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αλμυρού, θα προάγει τον Δήμο σε εμπορικό πρότυπο της ευρύτερης περιοχής αναβαθμίζοντας την αισθητική και τη λειτουργία των εμπορικών επιχειρήσεων, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό brand name, αναδεικνύοντας τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης και τονώνοντας την οικονομική δραστηριότητα της πόλης.

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: