Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Να μην οδηγηθούμε σε καταστάσεις διχασμού»
8 Νοέ 2018
Παρουσίαση βιβλίου του Ηλία Λιαμή
8 Νοέ 2018

Ο μουσικοσυνθέτης Δ. Χορταργιάς παρουσιάζει την “Ξερκούδιστη Μπάντα”

Μοιράσου το άρθρο:

Ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Χορταγιάς παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό δίσκο του “Ξεκούρδιστη Μπάντα”

H Δέσποινα Τσούκα μίλησε με τον μουσικοσυνθέτη  Δημήτρη Χορταργιά για την πορεία του στο χώρο της μουσικής και ακούσαμε κομμάτια από τον πρώτο προσωπικό του δίσκο που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Τον Δημήτρη Χορταργιά τον γνωρίσαμε ως ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος  “Φώτα Πορείας” που δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Το 2001 κυκλοφορεί ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο “Σαν Τη Σταγόνα Στο Χιόνι” από την εταιρία “Music BoxInternational”. Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά τους κυκλοφορεί το 2003 με τίτλο “Φώτα Πορείας” από την δισκογραφική “Legend” .

Στην Αθήνα συνεργάστηκε με την τραγουδίστρια Μαρία Γουρζή και δημιουργούν τους “Σχέδιο Β”. Με το συγκεκριμένο project ηχογραφούν το single “Κάνε με να σ’ ερωτευτώ” καθώς και το τραγούδι “Τίποτα δεν άλλαξε” σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Χορταργιά, για το album ” Άνθρωπος Κανονικός”. Παράλληλα εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους σ’ όλη την Ελλάδα.

Το “Κορίτσι  Μου Θυμώνει” είναι το πρώτο single του επερχόμενου προσωπικού του album με τίτλο “Ξεκούρδιστη Μπάντα”. Ο δίσκος αποτελείται από δέκα τραγούδια που υπογράφει ο ίδιος τους στίχους και την μουσική. Πρόκειται για μία ανεξάρτητη παραγωγή η οποία κυκλοφορεί διαδικτυακά.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: