Ο μουσικός Στέφανος  Κωστόπουλος μιλά για τα σπουδαία λαϊκά τραγούδια φορτισμένα με μνήμες και συναισθήματα
18 Οκτ 2018
Η Κεραμίστρια Ζήνα Διακομή μιλά για την τέχνη της στην ΕΡΤ ΒΟΛΟΥ
1 Νοέ 2018

Ο ερμηνευτής Θωμάς Σκοτίδας μιλά για τα 28 χρόνια της πορείας του

Μοιράσου το άρθρο:

Με καλεσμένο της Δέσποινας Τσούκα  τον Βολιώτη Μουσικό και ερμηνευτή Θωμά Σκοτίδα,ο οποίος  συμπληρώνει  φέτος 28 χρόνια διαδρομής στις μουσικές σκηνές του Βόλου και της Λάρισας, μίλησαν για τα είδη μουσικής που αγαπά και ακούστηκαν τραγούδια ελληνικά και ξένα που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος σε ζωντανές μουσικές σκηνές.

Ο Θωμάς από μικρό παιδί εκφράζει την αγάπη του για τη μουσικήκαι το τραγούδι .Με λίγες μουσικές σπουδές αλλά με αρκετή αντίληψη και γνώσεις πάνω στη μουσική, πραγματοποιεί πολλές και αξιόλογες συνεργασίες , με χορωδίες όπως την Βολιώτικη χορωδία, την χορωδία Εκπαιδευτικών Βόλου, την Απολλώνιο χορωδία, την χορωδία της Ελλασόνας, το μουσικό σύνολο Ίαμβος, αλλά και 15χρονη συνεργασία με τη Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου.

Έχει επίσης  συμμετάσχει με πρωταγωνιστικό ρόλο στην οπερέτα “πως περνούν οι παντρεμένοι” το 2004 και στην οπερέτα “ο βαφτιστικός” το 2016 στο ρόλο του Ζαχαρούλη.

Με δράση σε πολλά είδη μουσικής πήρε μέρος  σε αφιερώματα για  τον Μιχάλη Σουγιούλ, τον Νίκο Γούναρη,τον Στέλιο Καζαντίδη, τον Ηλία Ανδριόπουλο, τον Γιώργο Ζαμπέτα,  ελληνικές και ξένες επιτυχίες του 50-60-70 καθώς και  σε αφιέρωμα στον Ελληνικό κινηματογράφο.

Δισκογραφικά έχει συνεργαστεί με  δημιουργούς όπως τον Δημήτρη Τσέπη, τον Θοδωρή Κουτσοβαγγέλη, τον Κυριάκο Κυτούδη, τον Θωμά Αστερίου, τον Στάθη Σταμελόπουλο, τον Θανάση Μυλωνέρο και τον Κώστα Καραμπερόπουλο.

Μοιράσου το άρθρο: