Αποσύρθηκε η προκήρυξη για εργολάβο στην καθαριότητα του Πανεπιστημίου – Ανέστειλαν την απεργία οι καθαρίστριες
12 Οκτ 2018
Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό και Αντιπεριφερειάρχες
12 Οκτ 2018

Παράδοση – παραλαβή της Διοίκησης στο Λιμεναρχείο Βόλου

Μοιράσου το άρθρο:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης του Λιμεναρχείου Βόλου, με τον πλοίαρχο Μαν. Κανάλη να παραδίδει στον πλοίαρχο Χρ. Κανάκη. Ο κ. Κανάλης, αναλαμβάνει Διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, ενώ ο μέχρι πρότινος Διοικητής Αρχιπλοίαρχος Αλ. Τσελίκης, τοποθετείται στο Αρχηγείο του Λιμενικού.
Ο πλοίαρχος Μαν. Κανάλης, ύστερα από πέντε χρόνια στη θέση του Λιμενάρχη Βόλου,  τόνισε στην ομιλία του, ότι εκτέλεσε τα καθήκοντά του με γνώμονα πάντα τη δικαιοσύνη, τη νομιμότητα και το δημόσιο συμφέρον.  Ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους και τους συνεργάτες του που επέδειξαν ήθος, υψηλό αίσθημα ευθύνης κι επαγγελματισμό, αναδεικνύοντας το κύρος του λιμενικού.
Όπως είπε «Αποχωρώ για τη νέα μου θέση πεπεισμένος ότι διοίκησα διαχρονικά ένα ανθρώπινο δυναμικό με υψηλό ηθικό κι αρετές, με στρατιωτική πειθαρχία που δεν γνώριζε ωράρια, σεβόμενο τη στολή που φέρει και μόχθησε για την ασφάλεια και την τάξη, στη χερσαία ζώνη, στα λιμάνια και στη θάλασσα».
Από την πλευρά του, ο νέος Λιμενάρχης Χρ. Κανάκης, ο οποίος – σημειωτέον – για δεύτερη φορά παραλαμβάνει τη Διοίκηση του Λιμεναρχείου, δήλωσε ότι το διακύβευμα δε θα μπορούσε να είναι άλλο παρά η εξυπηρέτηση του πολίτη και  ναυτικού, κάθε νόμιμης επαγγελματικής δραστηριότητας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και της χώρας μας.
Ανέφερε δε, ότι προσβλέπει στη συνεργασία με όλους τους φορείς και κάλεσε το προσωπικό του λιμεναρχείου να εξακολουθήσει να πράττει το καθήκον του, υπηρετώντας πιστά το δημόσιο συμφέρον και αντιμετωπίζοντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης, θάρρος και καρτερικότητα τις σημερινές αντιξοότητες.

Μοιράσου το άρθρο: