Εργαστήριο Ιστορίας από την Ακαδημία Λαϊκού Πολιτισμού και Τοπικής Ιστορίας
11 Οκτ 2018
Συμμετοχή αρχαιολόγων του Μουσείου Βόλου στην 24ωρη απεργία του κλάδου
11 Οκτ 2018

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα μας επιβάλλουν πρόσωπα και πράγματα ενόψει εκλογών στην Τ.Α.

Μοιράσου το άρθρο:

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας διαψεύδει αναφορές του τοπικού Τύπου σχετικά με τις διεργασίες ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Βόλο, που αναφέρονται όσες πρόσωπα και καταστάσεις, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν μηχανισμό να επιβάλλει πρόσωπα και πράγματα που επιθυμεί.

Η ανακοίνωση της Ν.Ε.
Για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να διαψεύσουμε «δημοσιογραφικές» πληροφορίες που διακινούνται ανεύθυνα στον τοπικό τύπο με στόχο να επιβάλλουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Βόλου, πρόσωπα και καταστάσεις της αρεσκείας τους ή των μηχανισμών που τους κατευθύνουν.
Είναι αυτονόητο ότι όλα τα κόμματα και όλες οι δημοτικές κινήσεις και παρατάξεις δικαιούνται να συζητούν και να αναζητούν τους καλύτερους για τους στόχους τους, υποψηφίους.
Εκείνο που είναι απαράδεκτο, είναι η προσπάθεια δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων σχετικά με τις δραστηριότητές τους αυτές.
Προφανώς και μας προσέγγισαν ή προσεγγίσαμε συμπολίτες μας στα πλαίσια αυτά. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι οι συζητήσεις μας είναι σε εξέλιξη, και το σύνολο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ απασχολεί η υλοποίηση των σχεδιασμών μας και όχι όσα ψευδώς αναφέρονται σε χθεσινό ρεπορτάζ του «Ταχυδρόμου» το οποίο, ανάμεσα στα άλλα, εμπλέκει και τον κ. Αδαμάκη.
Δεν θα επιτρέψουμε κανένας μηχανισμός να μας επιβάλλει πρόσωπα και πράγματα που επιθυμεί.
Δηλώνουμε για μια ακόμη φορά πως στην σημερινή μεταμνημονιακή εποχή είναι πάρα πολύ σημαντικός ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Η πρόσφατη νομοθετική αλλαγή που έγινε με τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ 1 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ενίσχυση της τοπικής δημοκρατίας, της συμμετοχής των πολιτών, και της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Είμαστε πρόθυμοι να συμβάλουμε στη δημιουργία σχημάτων συνεργασίας με ευρύτερες προοδευτικές δυνάμεις με στόχο την νίκη, στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μοιράσου το άρθρο: