Διακρατική συνάντηση στη Φινλανδία για την ολοκλήρωση προγράμματος Erasmus
4 Οκτ 2018
William Shakespeare: «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας»
4 Οκτ 2018

Συνάντηση Χρυσοβελώνη-Βασιλούδη για θέματα της Σκοπέλου

Μοιράσου το άρθρο:

Για τα θέματα της Σκοπέλου που χρήζουν άμεσης φροντίδας ενημέρωσε την υφυπουργό Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρ. Βασιλούδης.
Ο τελευταίος ενημέρωσε για τις ανάγκες που παρατίθενται: α) την απόφαση που είναι απαραίτητη για την παράταση του χρονικού ορίου ισχύος της σύμβασης με σκοπό την πληρωμή του εν εξελίξει έργου της στήριξης της δημοτικής οδού στη θέση Μύλος, προκειμένου να μην σταματήσουν οι εξοφλήσεις, εξαιτίας παρέλευσης του 18μηνου, β) την χρηματοδότηση που απαιτείται για την αποκατάσταση στο δίκτυο αγροτικών οδών, γ) την εύρεση λύσης (και χρηματοδότησης) στο ζήτημα της προσέγγισης της εισόδου του κινηματογράφου του Δήμου, προκειμένου να μπορούν να γίνουν εργασίες αποκατάστασης των υποδομών του.

Η κ. Χρυσοβελώνη οργάνωσε συναντήσεις με αρμόδια στελέχη του Υπουργείου και τον Δήμαρχο, για γραφειοκρατικά ζητήματα που αφορούν στα έργα του Δήμου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα ενημερώσει άμεσα τον αρμόδιο Υπουργό κ. Αλ. Χαρίτση για τα κρίσιμα ζητήματα των χρηματοδοτήσεων που χρειάζονται τα νέα έργα που περιλάμβαναν τα αιτήματα του κ. Χρ. Βασιλούδη.

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: