Άκαρπες για τρίτη μέρα οι έρευνες για τον αγνοούμενο κτηνοτρόφο
2 Οκτ 2018
Βραζιλιάνα που ήλθε από Γερμανία εκδίδονταν για 150 ευρώ
3 Οκτ 2018

Ο Χρ. Μπουκώρος για τους ελέγχους της ΑΑΔΕ στη Σκιάθο την ημέρα της κακοκαιρίας

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά με τους ελέγχους της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου στη Σκιάθο, ο Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώροςπροέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που έχει εξοντώσει το σύνολο των φορολογουμένων με τους υψηλούς φορολογικούς συντελεστές, η κυβέρνηση που εξουθένωσε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση, η ίδια κυβέρνηση που προχώρησε στην κατάσχεση 2.000.000 λογαριασμών, ακόμα και άπορων συμπολιτών, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που δεν έχει αποζημιώσει ακόμα τους πλημμυροπαθείς της Σκοπέλου από τις καταστροφικές πλημμύρες του Οκτωβρίου του 2015, η κυβέρνηση που έχει εξοντώσει τους αγρότες του Νομού Μαγνησίας με την ακραία φορολογία και την εκτίναξη των φορολογικών εισφορών (ΕΦΚΑ), προέβη σε ένα ακόμη ατόπημα.

Είναι η κυβέρνηση που έστειλε στη Σκιάθο, με την πρόφαση προγραμματισμένων έλεγχων, τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ, την ώρα που το νησί πνιγόταν μετά από πρωτοφανούς έντασης καιρικά φαινόμενα και οι περισσότερες επιχειρήσεις είχαν πλημμυρίσει. Το κυνηγητό που έχουν εξαπολύσει εναντίον των φορολογουμένων, στη συγκεκριμένη περίπτωση ξεπέρασε τα όρια της απανθρωπιάς.

Οι Σκιαθίτες, αλλά και το σύνολο των Ελλήνων φορολογουμένων, έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.

Σε κάθε περίπτωση υπομονή. Κυκλώνας που πλήττει τη χώρα είναι και θα περάσει σύντομα. Έρχεται η ώρα που οι Σκιαθίτες και το σύνολο του ελληνικούλαού θα τους απαντήσουν με τον ίδιο σκληρό τρόπο».

Μοιράσου το άρθρο: