Μία μεγάλη κατάκτηση της Καρδίτσας-Να περιφρουρηθεί το τμήμα Διαιτολογίας & Διατροφής
2 Οκτ 2018
Ο Χρ. Μπουκώρος για τους ελέγχους της ΑΑΔΕ στη Σκιάθο την ημέρα της κακοκαιρίας
2 Οκτ 2018

Άκαρπες για τρίτη μέρα οι έρευνες για τον αγνοούμενο κτηνοτρόφο

Μοιράσου το άρθρο:

Άκαρπες απέβησαν και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 75χρονου κτηνοτρόφου που αγνοείται, από το βράδυ του Σαββάτου στην Όθρυ του Αλμυρού, όταν πήγε να προστατέψει το κοπάδι του από την κακοκαιρία που εκδηλώθηκε στην περιοχή.

Παρά το γεγονός ότι σήμερα, έγιναν έρευνες και από αέρος, με ελικόπτερα του Πυροσβεστικού Σώματος (το μεσημέρι) και της Ελληνικής Αστυνομίας (το απόγευμα) και τη μεγάλη κινητοποίηση που έγινε για άλλη μια μέρα στο έδαφος, δυστυχώς δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του ηλικιωμένου κτηνοτρόφου, ενώ συμπληρώθηκαν πια, τρία εικοσιτετράωρα από την στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη του, μέσα στην πυκνή ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή.

Οι έρευνες σήμερα επικεντρώθηκαν στις περιοχές Πετρόλακκα και Νεροσπηλιά, που βρίσκονται στην Όθρυ, κοντά στους Κοκκωτούς και αύριο αναμένεται να επεκταθούν σε ακόμη μεγαλύτερη ακτίνα.

Στην επιχείρηση εντοπισμού του κτηνοτρόφου συμμετείχαν σήμερα, 16 πυροσβέστες διαφόρων υπηρεσιών της Μαγνησίας, επτά άτομα της ΕΜΑΚ με σκύλο, αστυνομικοί, εθελοντές και κάτοικοι της Βρύναινας.

Μοιράσου το άρθρο: