Ο Δήμος Καρδίτσας θα βραβεύσει επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει στη λειτουργία τους “φιλικές” λύσεις κινητικότητας
29 Αυγ 2018
ΔΕΥΑΜΒ: Παράκληση για μείωση κατανάλωσης νερού
29 Αυγ 2018

Ευχαριστήρια Επιστολή Δήμου Ρήγα Φεραίου προς τον Χαράλαμπο Τσιμά

Μοιράσου το άρθρο:

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας στέλνοντας ευχαριστήρια επιστολή προς τον κ. Χαράλαμπο Τσιμά, δωρητή και ευεργέτη της περιοχής του Ν. Μαγνησίας, θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τη χορήγηση των δύο δωρεών στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, στη μνήμη δύο σπουδαίων ανθρώπων, του τέως Δημάρχου Κωνσταντίνου Κανάρη και του Αθανασίου Γκαβαρδίνα, εμπνευστή του Σουρλίγκειου Ιδρύματος.

Ο Δήμαρχος με την επιστολή του αναφέρει τα κάτωθι: «Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου νιώθουμε την ανάγκη και την επιθυμία να σας απευθύνουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για την πολύτιμη δωρεά σας στη μνήμη του τέως Δημάρχου Φερών και αγαπητού σας φίλου, Κωνσταντίνου Κανάρη, καθώς και στη μνήμη του Αθανάσιου Γκαβαρδίνα, εμπνευστή του Σουρλίγκειου Ιδρύματος.

Η δωρεά σας σχετικά με τον Κωνσταντίνο Κανάρη θα ληφθεί από τη Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου, με τον Πρόεδρος της, τον κ. Γεώργιο Παπατόλια, γαμπρό του αποθανόντος Δημάρχου, Κωνσταντίνου Κανάρη.

Με τη δωρεά σας θα αξιοποιηθεί η Κεντρική Πλατεία του Βελεστίνου, που αποτελεί δικό του έργο,  με την τοποθέτηση ειδικών στεγάστρων, καθώς ο χώρος φιλοξενεί ετησίως ποικίλες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή συλλόγων, δημοτών και επισκεπτών.

Όσον αφορά τον Αθανάσιο Γκαβαρδίνα, είναι τιμή και συγκίνηση για την περιοχή των Καναλίων να φιλοτεχνηθεί η προτομή ενός τόσο σπουδαίου ανθρώπου που πρόσφερε τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία των Καναλίων.

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά για την ευγενική και συγκινητική σας χειρονομία. Δεν αποτελείτε μόνο έναν ευεργέτη της περιοχής μας και ολόκληρου του Ν. Μαγνησίας, αλλά ευεργέτη της καρδιάς όλων, φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτελούς και αστείρευτης κοινωνικής προσφοράς».

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: