Έργα συντήρησης και βελτίωσης του Σταδίου Νεάπολης Βόλου με 250.000 ευρώ
10 Αυγ 2018
Προσπάθεια ανασυγκρότησης της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ζαγοράς
10 Αυγ 2018

329.000 ευρώ για έργα συντήρησης του «Παντελής Μαγουλάς»

Μοιράσου το άρθρο:

Στη βελτίωση και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Γηπέδου «Παντελής Μαγούλας» στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου συνολικού προϋπολογισμού 329.000 ευρώ.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο έργο τόνισε τα εξής:«Σε συνεργασία με το Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου «η Νίκη», καταγράψαμε υπαρκτά προβλήματα στο Γήπεδο «Παντελής Μαγουλας» και προχωράμε στις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι Τεχνικές της Υπηρεσίες συνεργάζονται στενά με τους αθλητικούς συλλόγους  και τους δήμους που έχουν και την ευθύνη συντήρησης και κατασκευής των έργων. Αναλάβαμε την πρωτοβουλία να συνεργαστούμε μέσω προγραμματικών συμβάσεων για να βελτιώσουμε τα αθλητικά κέντρα και να δώσουμε αθλητικό οξυγόνο στο οξυγόνο της ζωής που είναι η νεολαία μας. Για εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής γιατί δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Επιθυμούμε να έχουμε λειτουργικά αθλητικά κέντρα για να πηγαίνουν και οι αθλητές και οι πολίτες να αθλούνται».

 

 

Μοιράσου το άρθρο: