Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Δεν υπάρχει Θεός τιμωρός, αλλά Θεός αγάπης και συμπόνιας»
26 Ιούλ 2018
Αναγκαιότητες και προτεραιότητες μετά την τραγωδία
26 Ιούλ 2018

Τεχνική σύσκεψη στο Δήμο Λ. Πλαστήρα με στελέχη της ΑΝ.ΚΑ για έργα σε οικισμούς

Μοιράσου το άρθρο:

Τεχνική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Λίμνης Πλαστήρα παρουσία του Δημάρχου κ. Δημήτριου Τσιαντή, του Αντιδημάρχου Διοικητικών κ. Δημήτριου Τσιαμαντά, των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και στελεχών της ΑΝΚΑ με θέμα υποβολή προτάσεων (πράξεων), προκειμένου να ενταχθούν και να χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο της Δράσης 19.2.4. «Βασικές υπηρεσίες & ανάπλαση χωριών σε αγροτικές περιοχές» (παρεμβάσεις Δημοσίου χαρακτήρα).
Στη σύσκεψη ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Τσιαντής με βάση την πρόσκληση και τα συγκεκριμένα μέτρα έκανε αναφορά στην πρόθεση του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα να προτείνει στο πρόγραμμα ώριμες δράσεις που αφορούν αναπλάσεις σε οικισμούς του Δήμου και την κατασκευή πρότυπου γηπέδου 5Χ5 στην Τ.Κ. Φυλακτής.
Στη γόνιμη συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και των στελεχών της Α.Ν.Κ.Α. αποσαφηνίστηκαν θέματα που άπτονται της διαδικασίας της αίτησης, της ωριμότητας και των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων των μελετών των υπό υποβολή δράσεων, της επιλεξιμότητας συγκεκριμένων ενεργειών, της αξιολόγησης, της εκτέλεσης των έργων, κλπ.

Μοιράσου το άρθρο: