Ομαλά συνεχίστηκαν οι πανελλαδικές εξετάσεις
13 Ιούν 2018
Δυο νέα έργα ξεκινούν σε Σκόπελο – Αλόννησο από την Π.Θ. και μια μελέτη στο Πήλιο
13 Ιούν 2018

Παμβολιώτικο Πανεργατικό Συλλαλητήριο αύριο ενάντια στα νέα αντιλαϊκά «προαπαιτούμενα»

Μοιράσου το άρθρο:

 

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στο αυριανό (14/6) παμβολιώτικο πανεργατικό συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ., στον Άγιο Νικόλαο.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση «Η αυριανή κινητοποίηση αποτελεί συνέχιση της πάλης μας ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που με νέο μνημονιακό Νομοσχέδιο και με διαδικασίες εξπρές, φέρνει προς ψήφιση η Κυβέρνηση, επιχειρώνταςνα κλείσει τα «προαπαιτούμενα» μέτρα της, στο πλαίσιο της 4ης αξιολόγησης με τους δανειστές.

Τη μέτρα αυτά είναι εργατοκτόνα και λαοκτόνα και αποτελούν τον «πιλότο» της κυβερνητικής δημοσιονομικής στρατηγικής για τον επόμενο χρόνο (2019) και μέχρι και το 2022.

Στο αυριανό συλλαλητήριο, που συνδιοργανώνεται με την ΑΔΕΔΥ Ν. Μαγνησίας, καλούμε να παραβρεθούν και όλοι οι άλλοι Φορείς και κοινωνικές ομάδες, που θίγονται βάναυσα από το νέο μνημόνιο, δίνοντας έτσι συνέχεια στον ενωτικό αγώνα μας, που ξεκίνησε στις 30 Μαϊου (Πανεθνική Ημέρα Δράσης), από την «Κοινωνική Συμμαχία».

Μοιράσου το άρθρο: