Ο «Όρκος του Ιπποκράτη» με τη Ράνια Τσοχατζή
18 Μαΐ 2018
H Άννα Κουτσελίνη στην ΕΡΤ Θεσσαλίας
4 Ιούν 2018

Ο Απόστολος Μόσιος στην ΕΡΤ Βόλου

Μοιράσου το άρθρο:

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος φιλοξένησε στο studio της EΡΤ Βόλου, τον Βολιώτη Απόστολο Μόσιο, που κάνει καριέρα πλέον στην Αθήνα. Μαζί του και ο φίλος του και συνεργάτης Δημήτρης Νάσσιος.

O ξεχωριστός, ταλαντούχος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Απόστολος Μόσιος παρουσιάζει το τραγούδι «Βεγγαλικό», το δεύτερο single, που είναι ομώνυμο με τον επερχόμενο ολοκληρωμένο δίσκο του που θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group το Φθινόπωρο.

Μετά από την θερμή αποδοχή που είχε από το κοινό, το πρώτο single του album «Θα σε μισήσω, θα σ’ αγαπήσω» σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη, ο Απόστολος Μόσιος προχωρά ακάθεκτος προς την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού του δίσκου με όχημα το «Βεγγαλικό».

Ο Απόστολος Μόσιος, παιδί του Βόλου με ευδόκιμη θητεία στη δημοφιλή ορχήστρα «Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας» συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια επιτυχημένα με το Ogdoo Music Group.

Το «Βεγγαλικό» σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιώργη και στίχους του Γιάννη Καραγιάννηε ίναι ένα λικνιστικό τραγούδι ανάλαφρης διάθεσης που αφήνει πίσω του την μουντή διάθεση των συννεφιασμένων ημερών και υποδέχεται ρυθμικά το λυτρωτικό φως του καλοκαιριού.

Μοιράσου το άρθρο: