Μπέος μενόμενος στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ – Απέπεμψε τον αναπληρωτή διευθυντή της Επιχείρησης
15 Μαΐ 2018
Συντονισμός Ευρυτανίας- Καρδίτσας κατά των αιολικών πάρκων στα Άγραφα
15 Μαΐ 2018

Ο έρωτας και οι σχέσεις στα χρόνια του Internet

Μοιράσου το άρθρο:

Κάτι έχει αλλάξει ριζικά στην ερωτική ζωή και στις κοινωνικές μας σχέσεις. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη αναζητούν καθημερινά ανθρώπινη επαφή στις εικονικές λεωφόρους του Διαδικτύου. Καθισμένοι εμπρός στην οθόνη του υπολογιστή τους συνομιλούν ηλεκτρονικά, κανονίζουν συναντήσεις, ανταλλάσσουν ερωτόλογα και αναζητούν ερωτικούς συντρόφους κυνηγώντας  την ουτοπία του έρωτα και των γνωριμιών στον απέραντο κόσμο του διαδικτύου.

.Στο Διαδίκτυο καταφεύγουν μεν άνθρωποι που γνωρίζουν την τεχνολογία του, αλλά συχνά καταφεύγουν και άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν το θάρρος διαπραγμάτευσης μιας σχέσης. Επίσης άνθρωποι οι οποίοι παρουσιάζουν μια εσωστρέφεια καθόλου εποικοδομητική σε έναν γάμο ή άτομα ανασφαλή όσον αφορά τους ανδρικούς ή γυναικείους ρόλους.

Η ψευδαίσθηση της ανωνυμίας και η απουσία της προσωπικής επαφής μάς κάνουν επιρρεπείς στο να αποκαλύπτουμε πράγματα για τον εαυτό μας, κάτι που σε καμία περίπτωση θα κάναμε σε μια πρόσωπο με πρόσωπο επαφή.

Το σημαντικό σε κάθε επαφή είναι το μέτρο  το φιλτράρισμα και  η προσοχή στη κοινοποίηση  προσωπικών δεδομένων που μας θέτουν σε κίνδυνο.

Μοιράσου το άρθρο: