Ο Πάνος Μαλαχιάς μιλά για τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ποια ζωή δεν έχει λάθη»
30 Απρ 2018
Όταν τα λουλούδια γίνονται…τραγούδια!
11 Μαΐ 2018

“’Eνα τραγούδι για σένα’’ από τον τραγουδοποιό Γιώργο Οικονόμου

Μοιράσου το άρθρο:

Η Δέσποινα Τσούκα συνομίλησε με τον  τραγουδοποιό Γιώργο Οικονόμου με αφορμή  το νέο του single με τίτλο «Ένα τραγούδι για σένα». Σε στίχους και μουσική του ιδίου, πρόκειται για μια ιδιαίτερα τρυφερή και μελωδική σύνθεση, αριστοτεχνικά ενορχηστρωμένη, που αποτελεί το πρώτο δείγμα της επερχόμενης τέταρτης δισκογραφικής δουλειάς με τον τίτλο «Παράλληλο Σύμπαν», που θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα

Με 4 παλαιότερες δισκογραφικές δουλειές  ο Γιώργος Οικονόμου συνεχίζει την πορεία του στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού με βήματα προσεκτικά και πάντα με γνώμονα την αγάπη του στην τέχνη  της μουσικής !!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός και αριστούχος απόφοιτος του Α.Π.Θ. Σπούδασε μουσική στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης (1984-1992).

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός στον Rock Radio 104.7 με καθημερινή δίωρη εκπομπή (2012-2014). Έχει γράψει τη μουσική για το ντοκιμαντέρ «Αφανείς Ήρωες» (14ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης). Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την Τέχνη της Φωτογραφίας.

Δισκογραφία
Φιγούρα στο δρόμο (2010)
Μες στη σιωπή μου (2012)
Είμαι η σκιά μου (2014)
Παράλληλο Σύμπαν (2018)

Θεατρικές – Μουσικές Παραστάσεις
Ο χρόνος τελειώνει (2013)
Σειρήνες (2015).

Μοιράσου το άρθρο: