“Αυτοί που φύγαν” το νέο άλμπουμ  του Σταύρου Αβράμογλου
20 Απρ 2018
“’Eνα τραγούδι για σένα’’ από τον τραγουδοποιό Γιώργο Οικονόμου
6 Μαΐ 2018

Ο Πάνος Μαλαχιάς μιλά για τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ποια ζωή δεν έχει λάθη»

Μοιράσου το άρθρο:

Η Δέσποινα Τσούκα φιλοξένησε τον τραγουδοποιό και κιθαρίστα Πάνο Μαλαχιά με αφορμή η τρίτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του που έχει τον τίτλο «Ποια ζωή δεν έχει λάθη». Πρόκειται για έναν πολύπλευρο δίσκο που ακροβατεί μεταξύ Rock και Blues, και περιέχει δυναμικά τραγούδια, με χαρακτηριστικά ροκ riffs, μπαλάντες με έντονες λυρικές κιθαριστικές μελωδίες αλλά και κάποια που οδηγούν σε ποιο έντεχνα μονοπάτια.

Προσωπικά συναισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, τραγούδια για τη συλλογικότητα, τη μετανάστευση και όχι μόνο, αποτυπώνονται στη μουσική και τους στίχους 15 νέων τραγουδιών, τα οποία αποτελούν συνθέσεις του Πάνου Μαλαχιά, με στίχους του ίδιου, και του Κώστα Στριφτού, Χαράλαμπου Χατζηνάκη, Κώστα Ρίζου, Άρη Παπαδόπουλου και Νίκου Μαλαχία.

Στον δίσκο συμμετέχουν, ο Βασίλης Γισδάκης, τελευταίος τραγουδιστής του Μάνου Χατζιδάκι με σημαντική πορεία στο έντεχνο τραγούδι και ο Κώστας Στριφτός τραγουδιστής των The Rockin’ Dead.
Ο Πάνος είναι συνθέτης με μουσικές παραγωγές, προσωπικούς δίσκους, ζωντανές εμφανίσεις, ο οποίος δραστηριοποιείται στον καλλιτεχνικό χώρο για πάνω από 15 χρόνια, με συνεργασίες σε δίσκους και live άλλων καλλιτεχνών, session ηχογραφήσεις, εκδόσεις διδακτικών βιβλίων κιθάρας, κλπ.
Διδάσκει πάνω από 10 χρόνια, είναι κάτοχος του Associate Diploma of the London College of Music, με ειδίκευση διδασκαλίας, RGT Tutor – πιστοποιημένος συνεργάτης στην Ελλάδα του Αγγλικού Εκπαιδευτικού Οργανισμού Registry of Guitar Tutors με εμπειρία στην προετοιμασία και ολοκλήρωση (Grade 8) των εξετάσεων του RGT από μαθητές του.

 

Μοιράσου το άρθρο: