Το Σάββατο η τελετή απονομής των βραβείων ecomobility και free mobility
16 Απρ 2018
Εκδήλωση για δικαιούχους Εργατικών κατοικιών και δανειολήπτες του πρώην ΟΕΚ.
16 Απρ 2018

Αρχιτεκτονική μελέτη 121.876 ευρώ για το Μουσείο της Αργούς

Μοιράσου το άρθρο:

Να διαθέσει ποσό 121.876 ευρώ από τον προϋπολογισμό του Δήμου Βόλου για την εκπόνηση αρχιτεκτονικής μελέτης για το Μουσείο αξιοποίησης της Αργούς, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρίαση. Ειδικότερα το ποσό των 100.000 ευρώ θα διατεθεί από τον προϋπολογισμό του 2018 του Δήμου και το ποσό των 21.876 ευρώ  από τον προϋπολογισμό του 2019.

Μετά από αρχιτεκτονικό διαγωνισμό  η εκπόνηση  αρχιτεκτονικής μελέτης  κτιριακών έργων  του έργου «Δημιουργία  μουσείου για την αξιοποίηση  της Αργούς»  ανατίθεται στην «ομάδα μελέτης» που έλαβε το 1ο βραβείο στον  διαγωνισμό  του Δήμου. Ο ομάδα αποτελείται από τους Ιω. Κίζη, Κων/νο Κίζη και Ευθ. Δούγκα, αρχιτέκτονες μηχανικούς, οι οποίοι θα συνεργαστούν με την «ΚΙΖΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.»

Τέλος στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  εγκρίθηκε η μελέτη για προμήθεια παγκακιών  κοινόχρηστων χώρων. Η μελέτη προϋπολογισμού  22.320 ευρώ συμπεριλαμβανομένου  του ΦΠΑ 24%, θα γίνει με απευθείας ανάθεση και ο χρόνος παράδοσης του έργου θα είναι 60 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Μοιράσου το άρθρο: