«Μικρές ιστορίες μεγάλα τραγούδια» της Πέμπτης 12 Απριλίου 2018
13 Απρ 2018
“Αυτοί που φύγαν” το νέο άλμπουμ  του Σταύρου Αβράμογλου
20 Απρ 2018

Παντελής Κυραμαργιός: «Η ταύτιση με το κοινό είναι το πιο όμορφο δώρο που μπορεί να πάρει ένας καλλιτέχνης»  

Μοιράσου το άρθρο:

H Δέσποινα Τσούκα με καλεσμένο τον Παντελή Κυραμαργιό μίλησαν για τον καινούργιο του δίσκο που έχει τον τίτλο Αρετή ,αλλά και για της αναζητήσεις του καλλιτέχνη.

Αφορμή για την κουβέντα αυτή εμφάνισή του στο  «La petite Cantine» στο Βόλο το Σάββατο 14 Απριλίου.

Ο δημιουργός υπογράφει τη μουσική και τους στίχους των καινούργιων τραγουδιών αλλά και τα κείμενα μαζί με τη Λίνα Ζαμπετάκη. Στη μουσική εξιστόρηση του ιδιαίτερου αυτού διηγήματος συμπράττουν ερμηνευτικά οι Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Μαρία Παπαγεωργίου, Γεωργία Νταγάκη, Βιολέτα Ίκαρη, Μάγδα Βαρούχα και Δήμητρα Κελεκίδη. Αφηγείται, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο καταξιωμένος ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος.

΄Εχοντας μόλις κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Αρετή», ο δημιουργός επέλεξε τoν Βόλο για να παρουσιάσει τα τραγούδια του αλλά και όσα αγαπά, παρέα με την τραγουδίστρια Δήμητρα Κελεκίδη και τον Νικόλα Μαύρο από την Καλλιτεχνική Κολεκτίβα «Πλέγμα»

Ο πολυσχιδής Παντελής Κυραμαργιός ερμηνεύει και υπογράφει τους στίχους και τη μουσική. Πάντα επηρεασμένος από τις εσωτερικές του αναζητήσεις και με αμέριστη αγάπη για τη μουσική

Έμπνευση είναι τα πάντα. Μια εικόνα, ένα βιβλίο, μια μυρωδιά, μια ταινία, μια είδηση, ένα κοίταγμα, η μοναξιά, το κενό.…Αν οι κεραίες σου είναι ανοιχτές και απορροφάς το καθετί, και αν εκφράζεσαι με νότες και στιχάκια τότε γράφεις τραγούδια.

Μοιράσου το άρθρο: