Εκπαιδεύτηκαν 50 αγρότες των παρακάρλιων περιοχών για την προστασία της λίμνης
14 Μαρ 2018
Αναβλήθηκε για 1η Μαρτίου 2019 η δίκη της Θάλειας Στάχτου
14 Μαρ 2018

Ομάδες συμβουλευτικής και στήριξης γονέων

Μοιράσου το άρθρο:

Μεταπτυχιακοί Φοιτητές και Φοιτήτριες του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Συμβουλευτική Ψυχολογίας & Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση  και την Υγεία” του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με την επιστημονική επίβλεψη της διδάσκουσας και ψυχολόγου Χριστίνας Ρούση – Βέργου, σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου, διοργανώνουν ομάδες συμβουλευτικής γονέων, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς.

Στα πλαίσια των ομάδων αυτών θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους γονείς, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και βιωματικές δραστηριότητες με σκοπό την εκπαίδευση των γονέων σε συγκεκριμένες πρακτικές, το μοίρασμα των εμπειριών τους, και την ενδυνάμωσή τους στο γονεϊκό ρόλο ώστε να αντλούν ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτόν.

Θα λειτουργήσουν δύο ομάδες, 6 συνολικών συναντήσεων η κάθε μια, κάθε Δευτέρα ή Τετάρτη 6-8 το απόγευμα, σε χώρο του Παραλιακού Συγκροτήματος του ΠΘ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, δείτε το υλικό αναλυτικά της κάθε ομάδας, Ομάδα Α και Ομάδα Β.

Σημ. Δεν προβλέπεται η ταυτόχρονη συμμετοχή και στις δύο ομάδες. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανέρχεται στα 15 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Τηλέφωνα επικοινωνίας για δήλωση συμμετοχής 6988-114429 Βάσω Μπακάλη και 6975-781560 Νίκος Μαγιόγλου.

Μοιράσου το άρθρο: