Αυτοχειρία ο θάνατος του 51χρονου στο Μετόχι
5 Δεκ 2018
Ριζόμυλος: Μπήκαν σε σπίτι κι έκλεψαν λάπτοπ και χρήματα
5 Δεκ 2018

Με τον Σύλλογο Τριτέκνων συναντήθηκε η υποψήφια δήμαρχος Βόλου, Νάνσυ Καπούλα

Μοιράσου το άρθρο:

Συνάντηση της υποψήφιας Δημάρχου Βόλου κ. Νάνσυς Καπούλα με τον Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Μαγνησίας η “Αργώ” έγινε με αφορμή το γιορτινό μπαζάρ που διοργανώνει ο δυναμικός και σημαντικός για τη δραστηριότητά του, Σύλλογος.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις με την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σούλα Βακουφτσή και τα μέλη του.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε γιορτινό κλίμα, η κ. Νάνσυ Καπούλα ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν την πρωτοβουλία και επισήμανε χαρακτηριστικά: “Δεν είναι μόνο θέμα στις γιορτινές μέρες να θυμόμαστε ότι υπάρχει το πρόβλημα. Το πρόβλημα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε καθημερινά και ο κάθε δημότης να αισθάνεται την ασφάλεια, ότι έχει μια πόρτα να χτυπήσει και αυτή η πόρτα λέγεται Δήμος».

Η κ. Βακουφτσή αναφέρθηκε στην περικοπή του τριτεκνικού- πολυτεκνικού επιδόματος με ταυτόχρονη  μείωση του αφορολόγητου, λέγοντας έχει ισοπεδώσει τις οικογένειες. Τόνισε επίσης, ότι οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι είναι οι αιμοδότες του Κράτους και θα πρέπει να υπάρχει πρόνοια για αυτούς.

Οι συναντήσεις και οι επαφές με τον Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Μαγνησίας η “Αργώ”  και τα μέλη του συνδυασμού της υποψηφίας Δημάρχου Βόλου θα συνεχιστούν, προκειμένου να συζητηθούν τα ειδικότερα θέματα που αφορούν τους τρίτεκνους.

Την κ. Καπούλα συνόδευσαν στην επίσκεψή της οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Έφη Αντωνίου, Βασίλης Γιαννουλής, Γιάννης Γκουντέλιας, Τίνα Κλάρα, Δημήτρης Κουτσός, Μπάμπης Τσαμπάζης, Βαγγέλης Σταθαράκος και Σόνια Χαρανά.

Μοιράσου το άρθρο: