Ερντογάν: Η Τουρκία έδωσε τις ηχογραφήσεις από τη δολοφονία Κασόγκι σε πέντε χώρες
10 Νοέ 2018
Κριτική της αντιπολίτευσης στην ομιλία Τσίπρα (video)
10 Νοέ 2018

Σύγκρουση νταλίκας με βαν που μετέφερε μετανάστες-Ένα παιδί νεκρό και 27 τραυματίες (video)

Μοιράσου το άρθρο:

Ένα παιδί νεκρό και 27 τραυματίες ο απολογισμός από τη μετωπική σύγκρουση βαν το οποίο μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες, με νταλίκα.

Το όχημα που μετέφερε τους πρόσφυγες δεν σταμάτησε σε σήμα της Αστυνομίας αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει τον έλεγχο.

ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 την Παρασκευή στον κόμβο Βρασνών. Πρόκειται για έναν κόμβο ο οποίος συνδέει την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας με την Εγνατία οδό.

ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η σφοδρή μετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων που ακολούθησε λίγο αργότερα, μετέτρεψε το βαν σε άμορφη μάζα σιδερικών, από όπου ανασύρθηκε νεκρό ένα παιδί τεσσάρων ετών. Πέντε ακόμη παιδιά έχουν τραυματιστεί, οι γονείς των οποίων δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι τραυματίες βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσαν να περιγράψουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

νάμεσα στους νοσηλευόμενους στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ είναι και οι δύο διακινητές οι οποίοι μετάφεραν από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη τους πρόσφυγες και νοσηλεύονται φρουρούμενοι. Ένας εκ των δύο, φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και με την κάταστασή του να χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρή.

Σχετική είδηση

Σοβαρό τροχαίο με μετανάστες στα Βρασνά Θεσσαλονίκης

Πηγή: ΕΡΤ1

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Συμεωνίδου

www.ert.gr

Μοιράσου το άρθρο: