Συνελήφθησαν και οι 3 δράστες της ληστείας σε βάρος 2 ατόμων στους Σοφάδες
19 Οκτ 2018
Βασ. Έξαρχος: «Υπό διωγμό ο πρωτογενής τομέας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ»
19 Οκτ 2018

Αρχίζει το Σάββατο το 1ο Εκπτωτικό Χωριό

Μοιράσου το άρθρο:

Ξεκινάει στις 10 το πρωί του Σαββάτου το νέο εγχείρημα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, το 1ο Εκπτωτικό Χωριό, στο χώρο των καπναποθηκών με τη συμμετοχή 30 και πλέον εμπορικών επιχειρήσεων του νομού Καρδίτσας. Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα, οι κ Βασιλείου και Στεργιούλης έκαναν μια ή αναφορά στην 16η Εμποροβιοτεχνική Εκθεση, επισημαίνοντας ότι σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης επισκεπτών.Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Γιώργος Ντενίσης αναφερόμενος στο Εκπτωτικό Χωριό έκανε λόγο για άλλο ένα εμπορικό γεγονός, αλλά και για ακόμη ένα στοίχημα και κάλεσε τους Καρδιτσιώτες να στηρίξουν τη νέα αυτή προσπάθεια. Ο πρόεδρος της Επιτροπής του Εκπτωτικού Χωριού κ. Σαράντης Εκίζογλου, τόνισε: » Το 1ο Εκπτωτικό Χωριό είναι γεγονός. Μια ιδέα χρόνων παίρνει σάρκα και οστά στις Καπναποθήκες Καρδίτσας από 20 έως 27 Οκτωβρίου 2018, με ωράριο λειτουργίας από 10:00πμ έως 10:00μμ και εκθέτες αποκλειστικά και μόνο εμπορικές επιχειρήσεις του νομού μας.
Οι λόγοι που μας οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση είναι προφανείς. Θέλουμε να απαντήσουμε στη μειωμένη αγοραστική κίνηση η οποία είναι δεδομένη λόγω της οικονομικής συγκυρίας αλλά και της εμποροπανήγυρης, προσφέροντας ένα χώρο φροντισμένο εσωτερικά και εξωτερικά. Δίνουμε μια διέξοδο, ξέροντας ότι ακόμα και η ψυχολογία της αγοράς αλλάζει με τέτοιες κινήσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου όσο και η αρμόδια για τη διοργάνωση Επιτροπή εργαστήκαμε μεθοδικά από την πρώτη στιγμή, ενημερώνοντας τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων του Νομού μας.
Επισκεφτήκαμε όχι μόνο εμπορικές επιχειρήσεις της Καρδίτσας αλλά και των άλλων δήμων, Σοφάδων, Παλαμά, Μουζακίου.
Σκοπός μας ήταν να ενημερωθούν όλες οι εμπορικές επιχειρήσεις για το νέο εγχείρημα που αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας και νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε.
Αυτό ήταν το πρώτο βήμα. Το δεύτερο ήταν να τους πείσουμε ότι αξίζει να συμμετάσχουν, στηρίζοντας αυτή την πρωτοποριακή ιδέα. Αυτό αποδείχτηκε δύσκολο. Αλλά κάθε αρχή και δύσκολη.
Στην πορεία μας προς την πραγματοποίηση του εγχειρήματος, να μην σας το κρύψω, είχαμε προτάσεις από εμπορικές επιχειρήσεις όμορων νομών να συμμετάσχουν. Δεν το κάναμε. Προτιμήσαμε να μείνουμε πιστοί σ αυτό που από την αρχή αποφασίσαμε και πιστέψαμε.
Όμως παρ όλες τις δυσκολίες πάνω από 30 επιχειρήσεις-μέλη μας αγκάλιασαν την ιδέα του εκπτωτικού χωριού και χάρη σ αυτούς το «1ο Εκπτωτικό Χωριό» ανοίγει το Σάββατο τις πύλες του.
Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί σε 900τ.μ., με επιχειρήσεις που καλύπτουν μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων, όπως ηλεκτρικά είδη, λευκά είδη, ενδύματα, υποδήματα, αθλητικά είδη, είδη βιβλιοπωλείου, τρόφιμα, οικιακά είδη, κοσμήματα, κα.
Επίσης ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να αφήσει το αυτοκίνητό του στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με ασφάλεια και άνεση.
Σας καλούμε όλους να επισκεφτείτε το Εκπτωτικό Χωριό μας, έναν ελκυστικό προορισμό στον οποίο μπορείτε να βρειτε ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.
Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν, και ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες-εκθέτες μας, που μας πίστεψαν και μας εμπιστευτήκαν ξεπερνώντας όλους τους δισταγμούς τους.
Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία».

Μοιράσου το άρθρο: