Ερευνητική αποστολή δύο μαθητριών του 4ου ΓΕΛ Καρδίτσας στην αρκτική Νορβηγία
12 Οκτ 2018
Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ο 18ος Ρήγειος Δρόμος
12 Οκτ 2018

 300.000 ευρώ στο Δήμο Ρήγα Φεραίου για αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία

Μοιράσου το άρθρο:

Το υπουργείο Εσωτερικών ανταποκρινόμενο σε αιτήματα που υπέβαλαν δήμοι της χώρας, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ποσού συνολικού ύψους 2.150.000,00  ευρώ, για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από την κακοκαιρία .

Ειδικότερα, για τα έργα αποκατάστασης των ζημιών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν δήμους της χώρας, εγκρίθηκαν  επιχορηγήσεις ύψους 2.150.000,00 ευρώ,  εκατ. ευρώ, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας». Ειδικότερα για το Δήμο Ρήγα Φεραίου εγκρίθηκε ποσό ύψους 300.000€.

Για τα προβλήματα που είχαν προκληθεί στον εν λόγω Δήμο, είχε προηγηθεί συνάντηση της υφυπουργού Εσωτερικών, Μαρίνας Χρυσοβελώνη με το Δήμαρχο του Δήμου «Ρήγα Φεραίου», κ. Δ. Νασίκα, καθώς και τους αντιδημάρχους κ.κ. Στ. Χατζή και Ι. Παπαϊωάννου τόσο στο Δημαρχείο Ρήγα Φεραίου όσο και στο γραφείο της υφυπουργού, στο υπουργείο Εσωτερικών.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: