Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Δίνει διευκρινίσεις για την μη πρόσκληση του Δήμου Βόλου στην εκδήλωση για τον Μανώλη Γλέζο
11 Οκτ 2018
24χρονος σε κατάσταση μέθης προκάλεσε ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα
11 Οκτ 2018

Υποδοχή ιερού λειψάνου του Αγίου Αρτεμίου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Μοιράσου το άρθρο:

Ιερό λείψανο του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Αγίου Αρτεμίου υποδέχθηκε σήμερα το απόγευμα, σε ειδική εκδήλωση, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.Η επίσημη υποδοχή πραγματοποιήθηκε από τον Μητροπολίτη  Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, ο οποίος χοροστάτησε σε Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό, ενώ τελέστηκε και αρτοκλασία.
Στον χαιρετισμό του ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασ. Μαρκογιαννάκης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την παρουσία του Σεβασμιωτάτου και του εκκλησιαστικού κλήρου, χαρακτηρίζοντάς την μεγάλο δώρο. Το ιερό λείψανο παραλήφθηκε από την Ιερά Μονή του Αγ. Ιωάννη του Προδρόμου Βυζίτσας κι όπως ανέφερε ο Διευθυντής «Νιώθουμε την προστατευτική παρουσία του Αγίου στο επικίνδυνο επάγγελμά μας».
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, χαρακτήρισε ευλογία να βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο το ιερό λείψανο, καθώς εμπλουτίζεται η Αστυνομία απ’ ότι ιερότερο υπάρχει, τον Άγιο, και ευχαρίστησε την Αστυνομία για ό,τι προσφέρει στην περιοχή. «Νιώθουμε χάρη σε σας την ασφάλεια. Το μόνο «όπλο» είναι η ενότητα. Αυτή μας έχει απομείνει και σφυρηλατούμε αυτή την ενότητα. Η ομορφιά της ζωής, είναι η παρουσία του Αγίου» ανέφερε κι ευχήθηκε σε όλους υγεία για να φέρουν εις πέρας το μεγάλο έργο τους.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Μεϊκόπουλος και ΝΔ, Χρ. Μπουκώρος, πολιτικές Αρχές του τόπου, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας,  περιφερειακοί σύμβουλοι, κι ο Δήμαρχος Ρ. Φεραίου  Δημ. Νασίκας.

Μοιράσου το άρθρο: