Εκστρατεία ενημέρωσης των μαθητών για τη μεσογειακή και δρεπανοκυτταρική αναιμία
10 Οκτ 2018
Επίτιμος διδάκτορας του Π.Τ.Δ.Ε. του Π.Θ. ο Μανώλης Γλέζος-Παθιάζομαι με τις απόψεις μου αλλά μπορούν να αμφισβητηθούν
10 Οκτ 2018

Ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή η 16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση

Μοιράσου το άρθρο:

Από τις 12 ως τις 18 Οκτωβρίου θα πραγματοποιείται η 16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας, στις Καπναποθήκες με τη συμμετοχή 140 επιχειρήσεων, όπως γνωστοποιήθηκε σημερα σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε απο τους διοργανωτές. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή, στις 6.30 το απόγευμα, παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη.
Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Γιώργος Ντενίσης τόνισε ότι η καρδιά της επιχειρηματικότητας θα χτυπάει στην Καρδίτσα μέχρι της 27 Οκτωβρίου καθώς μετά την έκθεση που ολοκληρώνεται στις 16 Οκτωβρίου ακολουθεί η καινοτόμα προσπάθεια του «Εκπτωτικού Χωριού». Ο κ. Ντενίσης έκανε λόγο για μια μεγάλη επιχειρηματική γιορτή και ζήτησε την στήριξη όλων των φορέων, των εμπόρων και φυσικά του κόσμου.
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Βασιλείου τόνισε ότι έγινε μια τεράστια προσπάθεια από όλους και όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της έκθεσης.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής της Εκθεσης κ. Στεργιούλης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα, σημειώνοντας πως κάθε απόγευμα θα μαγειρεύει με τοπικά προϊόντα ο γνωστός σεφ Βασίλης Γιαννόπουλος.
Το Σάββατο (6-8 το απόγευμα) θα υπάρχει επίδειξη «μπαρίστα» ενώ θα πραγματοποιηθούν και δυο ημερίδες.
Η πρώτη θα αφορά την «2η ευκαιρία για τις επιχειρήσεις», στην οποία θα δώσει το παρόν ο ειδικός συνεργάτης του ΕΒΕΑ κ. Κοσκοβόλης.
Η επόμενη το απόγευμα της Κυριακής θα έχει αναφορά στην «αξία δημιουργίας ταυτότητας στον τουρισμό».
Όπως έγινε γνωστό θα πραγματοποιηθεί από το ΕΒΕ Καρδίτσας και ημερίδα για τους αγρότες, πιθανότατα μετά την έκθεση.
Ο αρμόδιος για θέματα οικονομικών κ. Λαμπρόπουλος θεώρησε την επιτυχία της έκθεσης δεδομένη
Σε ότι αφορά την τέντα, φέτος θα στεγάσει μία αντιπροσωπεία και το υπόλοιπο 90% θα καλυφθεί από είδη που αφορούν στη γεωργική παραγωγή. Στο υπόλοιπο κομμάτι της έκθεσης οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι αυτές που δραστηριοποιούνται σε προϊόντα οικιακού εξοπλισμού και ακολουθούν αυτές με τρόφιμα.
Να σημειωθεί ότι έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινές από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ

Μοιράσου το άρθρο: