Εκδηλώσεις με αφορμή τη μνήμη Αγίων Μικράς Ασίας στην Μητρόπολη Δημητριάδος
13 Σεπ 2018
Εκκλησιαστικό Μουσείο στην Μακρινίτσα – Στις 23 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια
13 Σεπ 2018

Τ.Ε. Βόλου ΚΚΕ: Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις για τους πλειστηριασμούς

Μοιράσου το άρθρο:

Οι διώξεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς στα δικαστήρια του Βόλου, γκρεμίζουν συθέμελα όλες τις απάτες του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ. Λίγες μόλις ώρες μετά τις βαρύγδουπες αναφορές του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για το «νέο παγκόσμιο πρότυπο», η κυβέρνηση προχωράει σε κρεσέντο καταστολής με στόχο να επιβάλλει σιγήν ιχθύος απέναντι στα βάρβαρα μέτρα που διατηρεί και βαθαίνει. Μαζί με τα χτεσινά και σημερινά «μπιλιετάκια» σε στελέχη του ΚΚΕ στην πόλη μας για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς, σε λίγες μέρες γίνεται άλλο ένα αγροτοδικείο στη Λάρισα.

Αποδεικνύεται ότι «έξοδος» για την κυβέρνηση είναι η πιο σκληρή υπεράσπιση των μνημονιακών νόμων που ψήφισε με τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, βάζοντας στο γύψο το δικαίωμα του εργατικού και λαϊκού κινήματος στη διαμαρτυρία, όπως κάνει με το δικαίωμα στην απεργία. Οι πλειστηριασμοί λαϊκών κατοικιών που πολλαπλασιάζονται στην κατά τα άλλη «εποχή του τέλους των μνημονίων», συνοδεύονται με μέτρα για την τρομοκράτηση των λαϊκών οικογενειών που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους, με μέτρα επιβολής και αποδοχής της παράδοσης των λαϊκών κατοικιών στις τράπεζες.

Απαιτούμε να σταματήσουν τώρα οι διώξεις.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στους πλειστηριασμούς και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, βάζοντας μπροστά τις δικές τους ανάγκες.

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: