Το παιδί μαθητής
13 Σεπ 2018
Γιορτή η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας για το Δήμο Καρδίτσας
13 Σεπ 2018

ΠΑΜΕ: Καταγγέλλει κυβέρνηση για διώξεις πολιτών που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς

Μοιράσου το άρθρο:

Τις διώξεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εναντίον στελεχών του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ με την κατηγορία της «παραβίασης οικιακής ειρήνης» και με βάση το ιδιώνυμο που ψήφισε για τις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Γραμματεία Βόλου του ΠΑΜΕ. Καλεί δε όλους να παραστούν στα δικαστήρια του Βόλου, την Δευτέρα 17 Σεπτέμβρη στις 12 το μεσημέρι και να στηρίξουν τους πολίτες που δικάζονται.

«Αυτή τη φορά ανάμεσα στους «εγκληματίες» κατονομάζονται τα στελέχη του ΠΑΜΕ Κώστας Στεργίου, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου «Μ. Παπαρήγας» και βουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Βλαχούτσος, μέλος της Διοίκησης του ΕΚΒ, Θανάσης Βογιατζής, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ και ο δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Απ. Νάνος, ο οποίος μάλιστα στο προανακριτικό υλικό που παραπέμπει στο πάλαι ποτέ «Συνδικαλιστικό» της Ασφάλειας, καταγράφεται «να προΐσταντο …ως μέλος του συντονιστικού πυρήνα των μελών του ΠΑΜΕ»!

Η κυβέρνηση δουλεύει για τα συμφέροντα των τραπεζών, των μεγαλοεργοδοτών, των επιχειρηματικών ομίλων. Για τα δικά τους κέρδη βγάζει στο σφυρί λαϊκές κατοικίες, τσακίζει εργατικά δικαιώματα, κυνηγάει στις πλάτες μας τα ματωμένα πλεονάσματα. Για λογαριασμό τους στέλνει εισαγγελείς, ΜΑΤ, λυτούς και δεμένους ενάντια σε όποιον αγωνίζεται. Δεν είναι τυχαίο ότι για κινητοποιήσεις του Γενάρη, στέλνει κλήσεις σε απολογία τώρα που προχωρήσει σε νέο μπαράζ πλειστηριασμών. Είναι όμως βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα κάνουμε πίσω.

Λέμε σε όλους τους τόνους ότι: η τρομοκρατία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει. Μαζί με τους συναδέλφους στις προβλήτες της COSCO που η κυβέρνηση έκανε τα πάντα για να βγει η απεργία τους παράνομη, τους συναδέλφους από το Εργατικό Κέντρο της Λάρισας που σέρνονται για τον ίδιο λόγο στα δικαστήρια, τους συναγωνιστές αγρότες των μπλόκων που στις 19 του Δεκέμβρη αντιμετωπίζουν άλλο ένα αγροτοδικείο, όλοι οι εργαζόμενοι – μια γροθιά, έχουμε τη δύναμη να τους αντιμετωπίσουμε».

 

Μοιράσου το άρθρο: