Εκκλησιαστικό Μουσείο στην Μακρινίτσα – Στις 23 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια
13 Σεπ 2018
Ημερίδα για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στο πλαίσιο της 18ης Οικολογικής Γιορτής
13 Σεπ 2018

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχει ληφθεί καμιά απόφαση για υποψήφιο στο Δήμο Βόλου

Μοιράσου το άρθρο:

Διαψεύδει η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία έχουν ληφθεί συγκεκριμένες αποφάσεις γύρω από τις υποψηφιότητες των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, τα δημοσιεύμετα αυτά στοχεύουν στην παραπληροφόρηση για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών πολιτικών σκοπιμοτήτων, καθώς «καμιά προσωρινή η οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί για το ζήτημα του πιθανού υποψηφίου δημάρχου για τον δήμο Βόλου»

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

«Τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί σε δημοσιεύματα στα τοπικά ΜΜΕ πληροφορίες ότι δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας έχει πάρει αποφάσεις επιλογής ή απόρριψης συγκεκριμένων προσώπων, τα ονόματα των οποίων  έχουν δημοσιευτεί ως πιθανές επιλογές για τον ρόλο του υποψήφιου δήμαρχου.

Η πραγματικότητα είναι η παρακάτω:

Εδώ και δύο μήνες περίπου έχουμε δημοσιεύσει απόφαση με την οποία παρουσιάζουμε τους βασικούς άξονες του προγραμματικού πλαισίου που θα έχουν τα αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια που θα υποστηριχθούν από το κόμμα μας και ταυτόχρονα σε αυτή την απόφαση δηλώναμε την πολιτική μας βούληση να συμβάλλουμε στην οικοδόμηση σχημάτων  που θα έχουν τον χαρακτήρα πλατιών προοδευτικών-δημοκρατικών μετώπων που θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν νικηφόρα την αυτοδιοικητική έκφραση των συντηρητικών δυνάμεων.

Έχουμε πλήρη επίγνωση της ξεχωριστής υπόστασης του αυτοδιοικητικού επιπέδου και της οργανωτικής αυτονομίας από το κόμμα μας των αυτοδιοικητικών κινήσεων που πρόσκεινται στην Ριζοσπαστική Αριστερά. Μετά από αυτό είναι προφανές ότι  εργαζόμαστε για την επίτευξη των στόχων που δημοσιοποιήσαμε με αυτή την απόφασή μας.

Όλες οι κομματικές ενέργειες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας βρίσκονται σε εξέλιξη και καμιά προσωρινή η οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί για το ζήτημα του πιθανού υποψηφίου δημάρχου για τον δήμο Βόλου.

Όλα αυτά τα δημοσιεύματα στοχεύουν στην παραπληροφόρηση  την κοινή γνώμη και επιχειρούν να εξυπηρετήσουν κατά περίπτωση, πολιτικές ιδιοτέλειες».

 

Μοιράσου το άρθρο: